ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-1: Με ισοπαλία έριξαν την αυλαία της 26ης αγωνιστικής

15 Απριλίου 2018, 23:00
A+ A-
Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Με το ισόπαλο 1-1 έριξαν την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΕ η Μακρυκάπα και ο Ολυμπος Γυμνού στην έδρα των "Λύκων", το απόγευμα της Κυριακής (15/4).

Ολα τα υπόλοιπα ματς έγιναν το Σάββατο (14/4) και είχε απομείνει η εν λόγω αναμέτρηση που εντέλει δεν ανέδειξε νικητή, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Αυτή που προηγήθηκε (1-0) ήταν η Μακρυκάπα με γκολ του Σεχάι στο 22'.

Ο Ολυμπος, όμως, εφάρμοσε την παροιμία που λέει "κάλλιο αργά παρά ποτέ" και έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 79' με γκολ του Αντώνη Κοτρογιάννη.

Πάντως, και οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και από 'δω και πέρα, χωρίς άγχος, θα προσπαθήσουν να μην χαλάσουν την καλή εικόνα που έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Διαιτησία: Σπανός, Πασχαλίδης - Κοντογιαννίδης.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Αναστασίου, Λέκκας (84' Στούμπος), Χ. Χασάνδρας, Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Γκίκας, Σεχάι, Βουρδάνος (72' Μπαϊμπάκης), Σίδερης, Κουτσαυλής.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Γιώργος Κρόκος): Μωραϊτης, Τσίγκας, Σακκής, Α. Ρουμπής, Θωμόπουλος, Σταματούκος, Ντούρμας, Ρωμανός, Α. Κοτρογιάννης, Ε. Ρουμπής (93' Καρλατήρας), Κηρύκος (71' Λαγός).  

Επιστροφή