ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ-ΑΡΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ 3-1: Γιόρτασαν την άνοδο και άνοιξαν σαμπάνιες

ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ-ΑΡΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ 3-1: Γιόρτασαν την άνοδο και άνοιξαν σαμπάνιες
15 Απριλίου 2018, 23:35
A+ A-
Οι πρωταθλητές του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ έκαναν φιέστα με ακόμα μία νίκη.

"Νάτοι - Νάτοι οι πρωταθλητές" φώναξαν όσοι και όσες βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (15/4) στο γήπεδο των Ζαράκων για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι υποδέχτηκαν τον Αρη Αγ. Ιωάννη σε γιορτινή ατμόσφαιρα, καθώς αμέσως μετά τη λήξη του ματς έγινε η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές, ενώ έπεσαν και πυροτεχνήματα και ...άνοιξαν και οι καθιερωμένες σαμπάνιες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι παίζοντας κατά διαστήματα καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο κόντρα σε έναν αντίπαλο που κι αυτός έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο και ήταν μία συγκροτημένη ομάδα με αρχή και τέλος.

Στο πρώτο ημίωρο τα Ζάρκα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 κάνοντας την υπόθεση "νίκη" πιο ...εύκολη.

Στο 16' ο Δ. Γκίκας μπούκαρε στην αντίπαλη περιοχή και με συρτό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ του Αγ. Ιωάννη και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 29' ήταν η σειρά του Μπράχα να βρει δίχτυα με ένα εξαιρετικό γκολ.

Ο Μπράχα βρέθηκε έξω από την περιοχή σε πλεονεκτική θέση, είδε τον Καρκαλέτση εκτός εστίας και με ένα αριστουργηματικό ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 2-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έριξαν -κάπως- στροφές, αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το ...επόμενο γκολ για το 3-0 σημειώθηκε στην τελική ευθεία του ματς (85') με σκόρερ -πάλι- τον Δ. Γκίκα, ο οποίος έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα.

Ο Αρης Αγ. Ιωάννη προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής και τα κατάφερε στο 89' με κεφαλιά του Φωτιά, που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Με το που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης από τον  διαιτητή Κηρύκο, οι παίκτες του ΑΟ Ζαράκων έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν ...τρελά την κατάκτηση της κορυφής και την επιστροφή της ομάδας της Ν. Εύβοιας στη μεγάλη κατηγορία του νομού έπειτα από τρία χρόνια.

Ακόμη δεν είχε νυχτώσει ...και αφού η μέρα έγινε ...πιο μέρα (από τα πυροτεχνήματα), ακολούθησε η απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων στους πρωταθλητές, υπό το ζεστό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας που επιδόθηκαν σε ...διαγωνισμό σέλφι, κρατώντας την κούπα.

Την απονομή έκαναν τα μέλη της ΕΠΣ Ευβοίας που βρέθηκαν στα Ζάρκα.

Διαιτησία: Κηρύκος, Ρέτσας - Κεκάκος.

ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ (Μπ. Γεωργίου): Καλλιοντζής, Φωτόπουλος, Λιώνης (60' Ντούνης), Σέλα, Σπανός, Πέππας, Αποστόλου, Π. Παναγιώτου (60' Χ. Μπουραντάς, 72' Μπάνος), Γκίκας, Ντόβολης, Μπράχα (86' Ι. Παναγιώτου του Ι).

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ (Γκογκορώσης): Καρκαλέτσης, Μήτρου, Καλαμιώτης (36' Πολύχρονος), Ποδαράς, Θεοδωροκάπουλος, Μάλλιος, Φωτιάς, Πάσχος (65' Μακρυγιάννης), Φελέρης, Παναγιάρης, Μεγαρίτης (70' Σπανός).

*Σε επόμενες αναρτήσεις το πλούσιο φωτορεπορτάζ, αλλά και βίντεο από την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΟ Ζαράκων. Ρεπορτάζ θα διαβάσετε και στην έντυπη "Γνώμη" της Παρασκευής.

Επιστροφή