Κους-κους & σχόλια

Ξεκατινιάζονται Παπανώτας-Ραμόνα

Ξεκατινιάζονται Παπανώτας-Ραμόνα
16 Απριλίου 2018, 19:30
Ο άδειος «τενεκές» και η «βηταρία».

Όλο και πιο άγρια γίνεται η κόντρα του τηλεοπτικού δημοσιογράφου Δημήτρη Παπανώτα και της νικήτριας του «My style rocks» Ραμόνας Βλαντή. Οι δυο τους ξεκατινιάζονται δημόσια και φαίνεται πως θα δώσουν ...ραντεβού στα δικαστήρια.

«Ήρθε η Ραμόνα από την Τρανσιλβανία για να μας μάθει μόδα;» αναρωτήθηκε με περιπαικτική διάθεση ο Παπανώτας στην εκπομπή ου Alpha «Happy Day» και άναψε το ...φιτίλι της νέας κόντρας.

«Ποιος είναι ο κύριος; Δεν τον γνωρίζω» απάντησε η Ραμόνα για να ανεβάσει ...στροφές, λέγοντας: «Είναι λίγο ρατσιστική η συμπεριφορά του, δεν είναι; Πρόθεσή του είναι να κάνει θόρυβο, αλλά εδώ στην Ελλάδα έχετε μια φράση που λέει: Ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβος, όχι ο γεμάτος».

Στο άκουσμα του ...τενεκέ, ο Παπανώτας έγινε πυρ και μανία. Ο ίδιος είπε σχετικά: «Δεν φταίει η κυρία που ήρθε οικονομική μετανάστρια από τη Ρουμανία. Φταίνε οι άθρωποι της τηλεόρασης, που ξαφνικά μάς γέμισαν κυρίες, οι οποίες σύχναζαν όχι σε chic κλαμπ της Αθήνας, αλλά σε μέρη που δεν συχνάζω εγώ.

»Εγώ δεν πάω σε καζίνο ποτέ. Δεν πάω σε στριπτιτζάδικα, δεν πάω σε κ@λόμπαρα, δεν πάω σε σκυλάδικα του 17ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού».

Στη συνέχεια την αποκάλεσε «βηταρία» και θρασύ πλάσμα. Η Ραμόνα δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά και οι δυο τους συνεχίζουν το δημόσιο ξεκατίνιασμα με ποσταρίσματα στο διαδίκτυο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Παπαγιάννης αρνείται ότι χτύπησε την Παυλίδου

Ο Παπαγιάννης  αρνείται ότι χτύπησε την Παυλίδου
Κους-κους & σχόλια
[23/04/2018 - 09:15]

Έσπασε τη σιωπή του πριν επιστρέψει στο «Χυτήριο» ...περισσότερα

Κανάκης και Λαζόπουλος εναντίον Παπαδόπουλου

Κανάκης και Λαζόπουλος εναντίον Παπαδόπουλου
Κους-κους & σχόλια
[23/04/2018 - 07:42]

Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης το βράδυ του Σαββάτου. ...περισσότερα