Πνίγηκε 4χρονο κοριτσάκι εργαζόμενης στην πισίνα ξενοδοχείου

Πνίγηκε 4χρονο κοριτσάκι εργαζόμενης στην πισίνα ξενοδοχείου
17 Απριλίου 2018, 13:16
A+ A-
Η τραγική μάνα σιδέρωνε στο υπόγειο του ξενοδοχείου και το παιδί διέφυγε της προσοχής της.

Στην πισίνα ξενοδοχείου στη Μικρή Βίγλα της Νάξου πνίγηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι, την ώρα που η μητέρα του δούλευε για να βγάλει το μεροκάματο. Το τραγικό συμβάν συνέβη στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η μητέρα της 4χρονης Κατερίνας εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Μικρή Βίγλα της Νάξου. Μη έχοντας να αφήσει κάπου το μικρό της κοριτσάκι, το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά.

Η μητέρα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου σιδερώνοντας ρούχα όταν σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι έλειπε από κοντά της το παιδί και έτρεξε πανικόβλητη να το βρει.

Δυστυχώς η υποψία της ότι κακό μπορεί να έχει συμβεί αποδείχτηκε αληθινή, καθώς βρήκε το κοριτσάκι της να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με γιατρό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και άμεσα η 4χρονο Κατερίνα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νάξου όπου σήμανε συναγερμός.

Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν το παιδί, το οποίο κάποια στιγμή φέρεται να ανέπνευσε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

 

 

Επιστροφή