ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δυο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μάθημα αυτόνομης κατάδυσης αναψυχής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δυο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μάθημα αυτόνομης κατάδυσης αναψυχής
23 Απριλίου 2018, 12:02
A+ A-
Το egnomi.gr σάς ...ρίχνει στο βυθό της θάλασσας για μια μοναδική εμπειρία. 

Με νέο διαγωνισμό έρχεται το egnomi.gr και αυτή τη φορά σάς ...ρίχνει στα βαθιά! 

Το egnomi.gr και η σχολή κατάδυσης Aegean Seals κάνουν δώρο σε δυο τυχερούς από ένα μάθημα Αυτόνομης Κατάδυσης Αναψυχής για να ανακαλύψετε τον όμορφο βυθό της θάλασσας. 

Κάντε μια πρώτη γνωριμία με την αυτόνομη κατάδυση και ζήστε μια εκπληκτική εμπειρία μέσα από το πρόγραμμα DSD ( DISCOVER SCUBA DIVING). Ο ιδιοκτήτης της "Aegean Seals" (βρείτε εδώ πληροφοριακά στοιχεία), Στράτος Συνόδης θα σάς βοηθήσει να περιπλανηθείτε στον όμορφο κόσμο της θάλασσας.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Οι νικητές του ...δροσερού αυτού διαγωνισμού θα απολαύσουν μια υπέροχη εμπειρία ανακαλύπτοντας το βυθό της θάλασσας όπου μαζί με το πρακτικό κομμάτι, το ταξίδι αυτό θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες. 

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα στις 20 Μαΐου και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Τρίτη 22 Μαΐου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή