ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-2: Ντέρμπι για γερά νεύρα με γκολ και αποβολές

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-2: Ντέρμπι για γερά νεύρα με γκολ και αποβολές
21 Απριλίου 2018, 21:25
A+ A-
Οι Λύκοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι γηπεδούχοι ...επέστρεψαν.

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο της Τριάδας ανάμεσα στον Παντριαδικό και τη Μακρυκάπα, όπως συμβαίνει με όλα τα ντέρμπι του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπείων.

Η Μακρυκάπα προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Τριάδα ...επέστρεψε στο παιχνίδι και πήρε τον βαθμό, ενώ από το ματς δεν έλειψαν και οι αποβολές.

Στο α' ημίχρονο ο Παντριαδικός ήταν καλύτερος, αλλά στο 30' και κόντρα στη ροή του αγώνα ο αμυντικός της Μακρυκάπας Γιάννης Καρκαλής βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και άνοιξε το σκορ (0-1). 

Στο 40' είδε την κόκκινη κάρτα ο Γιώργος Τσαλιαγκός. Ο παίκτης  των γηπεδούχων έλειψε για πρώτη φορά από την αρχική 11άδα του Παντριαδικού λόγω τραυματισμού, αλλά έσφιξε τα δόντια και έπαιξε, μπαίνοντας στο ματς στο 15' σαν αλλαγή, στη θέση του τραυματισμένου Γιώργου Χασάνδρα.

Αποβλήθηκε όμως -με την επιστροφή του από τιμωρία- και ο προπονητής της Μακρυκάπας, Νίκος Κιαπέκος, ο οποίος κάτι είπε στον Τσαλιαγκό, ανταπέδωσε ο ποδοσφαιριστής του Παντριαδικού, με αποτέλεσμα να βγουν και οι δύο από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 66’ ο Σίδερης από πλάγια, επιχείρησε μία διείσδυση και σέντρα σουτ,  απέκρουσε ο Ευαγγελινός, αλλά ο παίκτης της Μακρυκάπας συνέχισε την προσπάθεια του και παίρνοντας το "ριμπάουντ" έκανε το 0-2.

Στο 72’ ο Καραμπέτσος (φωτό) από δεξιά μ' ένα φοβερό σουτ, αρκετά μέτρα μακριά από την εστία, έστειλε τη μπάλα στο "Γ" του Αναστασίου και μείωσε σε 2-1.

Λίγο πιο μετά και συγκεκριμένα στο 76' ήρθε η ισοφάριση.

Ο Καραντάκης έκανε ωραία προσπάθεια και σούταρε, ο Αναστασίου έδιωξε την μπάλα που πήγε στο δοκάρι, αλλά στη συνέχεια κόντραρε στον Λέκκα και με αυτογκόλ η ομάδα της Τριάδας έκανε το 2-2.

Αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης αποβλήθηκε ο Σηφάκης της Μακρυκάπας που είχε έντονο διαπληκτισμό με φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Διαιτησία: Πόγκας, Κωνστάντιος-Παππάς.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Β. Τσιμιχόδημος): Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Βαξεβάνης (73' Σκευοφύλαξ), Γκρινιάρης, Μάλλιαρης, Χαζαρίδης (65’ Δ. Χασάνδρας), Γ. Χασάνδρας (15’ λ.τ. Τσαλιαγκός), Μουτουσίδης, Τσούτσης, Καραντάκης, Πασάι.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Αναστασίου, Λέκκας, Χ. Χασάνδρας, Τσουμάνης, Ι. Καρκαλής, Σηφάκης, Γκίκας (79' Μπαϊμπάκης), Σεχάι, Βουρδάνος, Σίδερης, Κουτσαυλής.

Επιστροφή