ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 0-4: Εβαλε ...όσα έφαγε πριν μία εβδομάδα

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 0-4: Εβαλε ...όσα έφαγε πριν μία εβδομάδα
21 Απριλίου 2018, 22:14
A+ A-
Ο δικέφαλος δεν είχε αλλαγές και τέλειωσε το ματς με εννιά παίκτες λόγω τραυματισμών.

Την προηγούμενη Κυριακή η Αιδηψός γνώρισε βαριά ήττα με 0-4 στην έδρα της από τη Σκεπαστή, αλλά σήμερα ξέσπασε στην ΑΕΚ μέσα στη Χαλκίδα με το ίδιο σκορ.

Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη της Αιδηψού στο πρωτάθλημα, αλλά η πρώτη στον β' γύρο (στον α' γύρο είχε νικήσει μέσα στη Σκεπαστή).

Με το καλημέρα (3') ο Φώτου έκανε το 1-0, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο β' ημίχρονο η Αιδηψός συνέχισε να έχει το πάνω χέρι κόντρα σε μία ΑΕΚ Χαλκίδας που περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα για να πάρει την άγουσα για τη Β' ΕΠΣΕ.

Ομως, η ΑΕΚ Χαλκίδας ήταν και άτυχη, καθώς στο 50' τραυματίστηκε ο Βαταμίδης και ο κιτρινόμαυρος δικέφαλος αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες, καθώς δεν είχε αλλαγές στον πάγκο.

Με δύο γκολ του Στεργίου στο 58' και στο 69' η Αιδηψός διαμόρφωσε το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 έγραψε στο 82' ο Σιρπτσιόγλου.

Δύο λεπτά νωρίτερα (80') τραυματίας από το γήπεδο αποχώρησε και ο Τουλίτσης και η ΑΕΚ Χαλκίδας συνέχισε για δέκα λεπτά (συν τις καθυστερήσεις) με εννιά παίκτες.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Δελχάς-Μακρής.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Τάσος Ταυταρίδης): Ζαφειρόπουλος, Τουλίτσης, Κοτρώτσιος, Εμανουέλ, Σταμέλος, Τζαφέρος, Καλέντζης, Χρόνης, Βαταμίδης, Πεσχύρας, Ζαχαριάς.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γ. Δημητρίου): Μπαρμπούνης, Χασανάι, Καραγκούνης, Γλύκος, Μ. Αναγνώστου (76' Στέκας), Σιρπτσιόγλου, Μάρκου, Ν. Αναγνώστου, Φώτου (72' Παπατζίκος), Ι. Μπιμπάι, Στεργίου.

Επιστροφή