Συνελήφθησαν οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες

Συνελήφθησαν οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες
12 Μαΐου 2018, 10:13
A+ A-
Του βρήκαν κρυμμένους σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από πληροφορία της Ασφάλειας. 

Συνελήφθησαν, γύρω στις 9 το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, οι δύο κακοποιοί που είχαν αποδράσει κατά τη μεταγωγή τους από το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης 9 Μαΐου.

Οι δύο δραπέτες εντοπίστηκαν σε σπίτι που είχαν κρυφτεί στην οδό Αδριανού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που διέρρευσαν για την σύλληψη, οι δύο κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους όπλο, το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησαν όταν εισέβαλαν στο σπίτι οι αστυνομικοί.  

Ο εντοπισμός του ισογείου διαμερίσματος στη Νέα Φιλαδέλφεια, επί της οδού Αδριανού, όπου κρύβονταν, ο Χαλίλι Τζουλιάνο και ο Ντόντζι Αλφόνσο έγινε κατόπιν σχετικής πληροφορίας που περιήλθε στην Ασφάλεια. 

Ο ένας εκ των δύο ανδρών πήγε να διαφύγει από παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του διαμερίσματος αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει το κτήριο. 


Η Ασφάλεια πραγματοποιεί έρευνες με στόχο να οδηγηθεί στον άνθρωπο που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στο οποίο βρήκαν καταφύγιο οι δύο κακοποιοί. Οι δύο Αλβανοί, οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου και ανακρίνονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέφυγαν.

Ο Χαλίλι Τζουλιάνο έχει καταδικαστεί σε ισόβια, για τη δολοφονία ενός παιδιού στην Καλαμάτα και του πατέρα του. Ο εν λόγω ισοβίτης φέρεται να είναι συγκατηγορούμενος του διαβόητου κακοποιού Βασίλη Βαρελά. 

Επίσης, ο Τζουλιάνο αποπειράθηκε το 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια να εκτελέσει τον πρώην σύζυγο της μνηστής του αρχηγού του. Ο άλλος δραπέτης, ο Ντόντζι Αλφόνσο, έχει εμπλακεί σε ληστείες και έχει καταδικαστεί για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

Επιστροφή