ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Προσεχώς εκλογές και σενάρια για Στούπα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Προσεχώς εκλογές και σενάρια για Στούπα
21 Μαΐου 2018, 10:30
A+ A-
Απολογιστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση.

Εκλογικό καλοκαίρι για την ανάδειξη νέας διοίκησης είναι αυτό που έρχεται για τον Ηρακλή Ψαχνών και ήδη στην περιοχή τα σενάρια για επιστροφή του Γιώργου Στούπα στην ομάδα ακούγονται ολοένα και περισσότερο.

Παράλληλα η απερχόμενη διοίκηση εξέδωσε απολογιστική ανακοίνωση (σ.σ. ο συντάκτης ξέχασε τους τόνους) κάνοντας αναφορά στα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος ο Ηρακλής όπως οι τραυματισμοί βασικών παικτών, οι αλλαγές προπονητών (σ.σ. ο συντάκτης ξέχασε να κάνει αναφορά και στον Αγγελο Βογιατζή), καθώς και η μη στήριξη όσων υποσχέθηκαν βοήθεια στον σύλλογο, αλλά έμειναν στα λόγια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την 12η Μαΐου 2018 η ομαδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωταθλημα ΕΠΣΕ. Η χρονια αν και ξεκίνησε με τους καλυτερους  οιωνούς,  οπως η κατάκτηση του Κυπέλλου του Υπερπρωταθλητή (Supercup) Ευβοιας, στην συνεχεια σημαδεύτηκε απο σειρα απρόβλεπτων γεγονότων και καταστάσεων οπως:
α) ο σοβαρός τραυματισμός (οδηγήθηκαν στο χειρουργείο και δεν επανήλθαν στην αγωνιστικη δραση), τριών βασικών ποδοσφαιριστών (Σκριβανος, Σιαραπης, Ντουμας) στην αρχή της περιόδου.
β) η βαριά τιμωρία (5 μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικους χώρους) του προπονητη της ομαδος κ. Σπυροπουλου, ο οποιος ενα(1) μηνα μετα την τιμωρία του αποχώρησε.
γ) η έλλειψη υποστήριξης απο ολους εκείνους που η ομαδα ειχε στηρίξει την προσπαθεια της.
Ολα τα παραπανω ανέτρεψαν τους όποιους σχεδιασμούς αναγκάζοντας την Διοικηση να αναθεωρήσει τους στόχους στην μεση της περιοδου.
Στην διαμορφωθείσα κατάσταση δοκιμάστηκαν οι χαρακτηρες όλων. Στο σημείο αυτο η Διοικηση, θελει να  ευχαριστήσει οσους επέλεξαν να παραμείνουν στο κλυδωνιζόμενο σκάφος και να παλέψουν με ολες τις αντιξοότητες ωστε να φτάσει με ασφάλεια στο λιμάνι και ειδικότερα:

Τον κ. Δημήτριο Γιανουτσο, ο οποιος ανέλαβε τον Φεβρουαριο τα καθηκοντα Του Τεχνικου Διευθυντη συνεπικουρούμενος απο τον προπονητη της ομαδος Νεων κ. Φαμελιαρη, τον κ. Δέδε, ο οποιος πέραν των καθηκοντων του εκτέλεσε και καθηκοντα Γενικου Αρχηγού αφιερώνοντας ατέλειωτες ωρες στο γηπεδο και τέλος τους ποδοσφαιριστές που έμειναν μεχρι τέλους, σεβάστηκαν και τίμησαν την φανέλα που Ηρακλη ΨΑΧΝΩΝ δίνοντας και την τελευταια ικμάδα των δυνάμεων τους.
Σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου η θητεία της παρούσης Διοικησεως ολοκληρώνεται και εντός των ημερών θα ανακοινωθει Γενικη Συνελευση μεσα στον μηνα Ιουνιο με κυρίαρχα θεματα, Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέας Δοικησεως».

Επιστροφή