Αυτοκτόνησε 50χρονος γιατρός στους Αγίους Θεοδώρους

Αυτοκτόνησε 50χρονος γιατρός στους Αγίους Θεοδώρους
21 Μαΐου 2018, 17:06
A+ A-
Τον βρήκε κρεμασμένο ο αδελφός του στην αποθήκη του πατρικού τους σπιτιού.

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή του ένας 50χρονος Βολιώτης γιατρός. Ο 50χρονος άντρας βρέθηκε απαγχονισμένος γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής 18 Μαΐου στην αποθήκη του πατρικού του σπιτιού, στους Αγίους Θεοδώρους.

Η είδηση σόκαρε την τοπική κοινωνία. Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία στους Αγίους Θεοδώρους μέσα σε δύο μήνες, και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, καθώς στις 21 Μαρτίου είχε βρεθεί απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του και ένας 62χρονος χρηματιστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός από τον αδερφό του που τον αναζήτησε για να δει εάν είναι καλά. Η μητέρα του 50χρονου, που ήταν μαζί του στο πατρικό σπίτι, είχε καλέσει σε βοήθεια, καθώς η ώρα περνούσε και ο αυτόχειρας δεν εμφανιζόταν.

Ο άτυχος άντρας διέμενε στον Βόλο. Εργαζόταν ως γιατρός εργασίας σε εργοστάσια και επιχειρήσεις του Βόλου και της Μαγνησίας. Επισκεπτόταν το πατρικό του σπίτι ανά τακτά διαστήματα, όμως δεν είχε συναναστροφές με τους κατοίκους του χωριού.

Συνήθιζε να επισκέπτεται τους Αγίους Θεοδώρους με τη μητέρα του. Το πατρικό του σπίτι βρίσκεται σε απόσταση από το χωριό και έτσι η αυτοκτονία δεν έγινε αντιληπτή. Επίσης, η αποθήκη απέχει γύρω στα 300 μέτρα από το σπίτι.

Ο αυτόχειρας έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του για το απονενοημένο διάβημα δίχως δυστυχώς να τον αντιληφθεί κανένας, που θα μπορούσε να τον εντοπίσει και να τον εμποδίσει.

Επιστροφή