Οι Απολλωνίδες σήκωσαν την κούπα ...πριν απ' τον Απόλλωνα

Οι Απολλωνίδες σήκωσαν την κούπα ...πριν απ' τον Απόλλωνα
20 Μαΐου 2018, 22:55
A+ A-
Για την άνοδο στη Β' Εθνική των Γυναικών

Χαρές και πανηγύρια στην Ερέτρια το Σάββατο που ο Απόλλωνας πήρε και τυπικά την πρωτιά στην Α' κατηγορία της Εύβοιας. Δεν σήκωσε την κούπα, όμως... Μια μέρα αργότερα, την Κυριακή, στο γήπεδο της Ερέτριας πάλι, στιγμές τρελής χαράς από τις Απολλωνίδες με κούπα ...που πρόλαβαν τον Απόλλωνα, στον οποίο η απονομή εκτός απροόπτου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.

Το κύπελλο στις πρωταθλήτριες του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής Απολλωνίδες, που θα παίζουν από τη νέα περίοδο στη Β' Εθνική, παρέδωσε ο Ερετριανός Νίκος Δαφνής, μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ, η οποία εκπροσωπούταν ακόμη από τους αντιπροέδρους Γιάννη Ρέτσα και Τάσο Τσεκούρα.

Παρούσα ήταν και η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ενώ δεν ήταν δυνατόν να λείψει από τη γιορτή ο ομοσπονδιακός προπονητής των Εθνικών ομάδων Γυναικών Αντώνης Πριόνας.

Προηγουμένως έγινε φιλικό ματς με τον ΠΑΣ Ωρωπού που τίμησε με μια ανθοδέσμη και τιμητικές πλακέτες την ομάδα των Απολλωνίδων και τον προπονητή τους Νίκο Μπιμπίκα.

Τα κορίτσια από τον Ωρωπό, μάλιστα, έστησαν το διάδρομο ...της δόξας, γνωστό ως pasillo, για τις παίκτριες της Ερετριανής ομάδας.

Επιστροφή