ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ: Χαρούμενες φωνές και τραγούδια από κατηχητικά

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ: Χαρούμενες φωνές και τραγούδια από κατηχητικά
26 Μαΐου 2018, 18:45
A+ A-
Δύο κατηχητικά έκαναν εκδρομή στο μοναστήρι.

Το Σάββατο 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά, δυο Κατηχητικών, του Ιερών Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Χαλκίδος και του Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Νέας Αρτάκης.

Τα παιδιά και τις Κατηχήτριές τους, Μαρία Μπελεγράτη, του Ιερού Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου, Αναστασία Τρικοίλη και Ιουλία Δροσινάκη, του Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων υποδέχθηκε ο Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Παπαθανασίου.

Τα παιδιά συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία και κοινώνησαν, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν τα κεράσματα που τους προσέφερε η Ιερά Μονή και με καθηλωμένα τα μάτια και ανοιχτά τα αυτιά, άκουσαν προσεκτικά όλα όσα τους περιέγραψε ο π. Χριστοφόρος, για τον Άγιο Γεώργιο.

Δεν έλειψαν, φυσικά, τόσο το παιχνίδι στο προαύλιο του Μοναστηριού όπως και τα υπέροχα τραγούδια, που όλα μαζί τραγούδησαν με την διεύθυνση του μουσικού π. Χριστοφόρου.

Όλα τα παιδιά απόλαυσαν την εκδρομή και έφυγαν πολύ ευχαριστημένα και πλουσιότερα σε συναισθήματα και βιώματα από την συναναστροφή τους στην αυλή της Αγίας Εκκλησίας.

Επιστροφή