Κολτσιδόπουλος εναντίον Βελισσαράκου!

Κολτσιδόπουλος εναντίον Βελισσαράκου!
27 Φεβρουαρίου 2011, 23:33
A+ A-
Δρομολογείται η απόμακρυνση του προπονητή ή πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ;
Εντονες είναι οι φήμες για αλλαγή προπονητή στον Γυμναστικό λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λιβαδειά και την εκτός έδρας ήττα με 87-76. Ο προπονητής Γιώργος Βελισσαράκος στοχοποιείται από τον πρόεδρο της ομάδας Τάσο Κολτσιδόπουλο για την κακή πορεία της ομάδας και αύριο θα ληφθούν "σημαντικές αποφάσεις με γνώμονα το καλό του συλλόγου" .
 
Οι συζητήσεις στον μπασκετικό κόσμο της Χαλκίδας άρχισαν μετά από την ανάρτηση στο επίσημο site του συλλόγου όπου αναφέρονται τα παρακάτω:

«...Το τελικό 87-76 , δεν αφήνει περιθώρια , για την καθαρή νίκη της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ (οι παίκτες της οποίας πέτυχαν συνολικά 14 τρίποντα!!!) αλλά προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ για τους παρακάτω λόγους ...

1) Ακολουθεί μια τριάδα αγώνων "πραγματική φωτιά" με ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ εντός , ΙΩΝΙΚΟ εκτός και ΙΛΙΟΝ εντός , παιχνίδια που πρέπει επειγόντως να τα κερδίσει η ομάδα , γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα "μπλέξει" σε περιπέτειες.

2) Ο σοβαρός τραυματισμός του ΜΙΛΑΝ ΓΕΡΕΜΙΤΣ ο οποίος χάνει σίγουρα την φετινή χρονιά προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της ομάδας και έντονο προβληματισμό.

3) Η ψυχολογία των παικτών δεν είναι και η καλύτερη και αυτό φάνηκε ΄σημερα και στον αγώνα με την ΛΕΙΒΑΔΙΑ. Πρέπει άμεσα να αλλάξουν κάποια πράγματα που θα μεταβάλλουν προς το καλύτερο και την ψυχολογία όλων.

4) Οι συνεχείς συγκρούσεις προπονητή και κάποιων παικτών αλλά και παικτών μεταξύ τους, έχει δημιουργήσει πολλά εσωτερικά προβλήματα που "ξαναχάλασαν" την καλή ψυχολογία και συνοχή που έιχε δημιουργηθεί ειδικά μετά και απο το εκπληκτικό παιχνίδι με την ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ.

Αρα σίγουρα είναι ώρα για άμεσες αποφάσεις , οι οποίες πρέπει να ληφθούν με μοναδικό γνώμονα μόνο το συμφέρον της ομάδας και όχι συναισθηματισμούς και προσωπικές σχέσεις !!!!!

Αύριο λοιπόν Δευτέρα , θα παρθούν άμεσα αποφάσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν και επίσημα απο το site της ομάδας!!!»

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, και από τη στιγμή που ο διαχειριστής του site είναι ο πρόεδρος Τάσος Κολτσιδόπουλος, ότι η διοίκηση δρομολογεί αλλαγές και η πρώτη που καταλαβαίνουμε από αυτή την ανακοίνωση είναι η απομάκρυνση του προπονητή.

Βέβαια στο ίδιο έργο ...ακροατές είμασταν και λίγο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος μετά από κάποια συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τότε ο Κολτσιδόπουλος είχε ανακοινώσει ότι παραιτείται, αλλά την επομένη...έμεινε στον προεδρικό θώκο. Αλλωστε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει η ομάδα προπονητή αυτή τη χρονική περίοδο. Γι' αυτό ας κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας για το τι θα γίνει τελικά...

Επιστροφή