Φεύγει πικραμένος ο Αντζάς

Φεύγει πικραμένος ο Αντζάς
5 Μαρτίου 2011, 16:01
A+ A-
"Η εκτίμηση της ηγεσίας στο πρόσωπό μου δεν είχε πρακτικό αντίκρισμα" τονίζει.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Βασίλη Αντζά λόγω της συνταξιοδότησής του συνοδεύεται και από την πίκρα του πρώην αστυνομικού διευθυντή Εύβοιας.

Προφανώς στεναχωρημένος από τη μη ανέλιξή του στην ιεραρχία, ο Βασίλης Αντζάς δηλώνει πως η εκτίμηση που του έτρεφε η ηγεσία της αστυνομίας δεν είχε "το αναμενόμενο πρακτικό αντίκρισμα".

Η πλήρης επιστολή του κυρίου Αντζά έχει ως εξής: 

        "Η αποστρατεία μου από τις τάξεις του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από 32 χρόνια, με υποχρεώνει να απευθυνθώ προσωπικά στην τοπική κοινωνία και να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη στήριξη και συμπαράσταση που μου έδωσαν, στο καθημερινό αγώνα για καλύτερη αστυνόμευση που επί ένα χρόνο έδωσα με τους άξιους και έντιμους συναδέλφους μου.

        Επί 32 χρόνια έδωσα ένα τίμιο αγώνα κατά του εγκλήματος και της διαφθοράς στους κόλπους της Αστυνομίας και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, από υπηρεσίες που επιλέχθηκα να υπηρετήσω.  

        Αποχωρώ ομολογουμένως με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και πικρίας. Χαράς, διότι πλέον υγιής και χωρίς την καθημερινή πίεση των υπηρεσιακών υποχρεώσεων, έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ στους ανθρώπους που αγαπώ και στερήθηκα προτάσσοντας τη συνέπεια και το υπηρεσιακό συμφέρον. Πικρίας, διότι η καθημερινή εκπεφρασμένη εκτίμηση και αποδοχή της φυσικής ηγεσίας στο πρόσωπό  μου δεν είχε το αναμενόμενο πρακτικό αντίκρισμα και συνέπεια την κρίσιμη στιγμή για λόγους που αδυνατώ να κατανοήσω διότι δεν αντέχουν στη λογική, την ηθική και την προσωπική μου στάση ζωής.    

        Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους συναδέλφους, την αγάπη και εκτίμησή μου και τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, για τη συνεργασία, τη προσφορά, την υπομονή και το ήθος τους.

        Τους προτρέπω να συνεχίσουν για το καλό της κοινωνίας και της αστυνομίας".

Επιστροφή