"Φόρτωσε" η Λίλιαν και άφησε τα χαμόγελα

Φόρτωσε η Λίλιαν και άφησε τα χαμόγελα
25 Μαρτίου 2011, 10:54
A+ A-
"Αρπάχτηκε" με τους Χρήστο Καρυστινό και Χρήστο Παγώνη
Απουσίαζε ο δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χαλκίδας το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Μαρτίου και ενώ όλοι περίμεναν πως θα είχαμε μια ήρεμη συνεδρίαση, τα αίματα άναψαν για τα καλά. 

Όλα ξεκίνησαν από τις αψιμαχίες του πρώην δημάρχου Χρήστου Καρυστινού με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη. Λογόφεραν και όταν μπήκε στη μέση η Λίλιαν Ζλακώνη, ο Χρήστος Καρυστινός πήγε να "κόψει" την κουβέντα. 

Έκανε με το χέρι του μια κίνηση του στυλ ...ασ΄το, αλλά η Λίλιαν την εξέλαβε ως ...παράτα μας και ...άστραψε και βρόντηξε! Άρχισε να κατακρίνει τον πρώην δήμαρχο για τη χειρονομία και να χτυπά το χέρι στο τραπέζι.

Τότε την κατέκριναν από την αντιπολίτευση, γιατί χτύπαγε το χέρι στο τραπέζι και ο Χρήστος Παγώνης της ζήτησε να ηρεμήσει, γιατί -πραγματικά- δεν υπήρχε λόγος για να προκληθεί τέτοιο επεισόδιο. 

Αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως, αρπάχτηκαν και μεταξύ τους οι Ζλακώνη - Παγώνης και χρειάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση ο πρόεδρος Γιάννης Μπάκας. Μόνο έτσι σταμάτησε ο καβγάς που στήθηκε από μια χειρονομία του Χρήστου Καρυστινού.

Επιστροφή