ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οριακά διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων στην Εύβοια την Πέμπτη - Μόλις 6 νομοί σε όλη την Ελλάδα έχουν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οριακά διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων στην Εύβοια την Πέμπτη  - Μόλις 6 νομοί σε όλη την Ελλάδα έχουν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων
17 Ιουνίου 2021, 18:06
A+ A-
Σε όλη την υπόλοιπη Στερεά είχαμε μόλις 4 κρούσματα.

Σε χαμηλά επίπεδα κινούνται και σήμερα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, ακολουθώντας την πτωτική πορεία των τελευταίων ημερών. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συγκεκριμένα 519 νέα κρούσματα σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου (δείτε εδώ την αναλυτική ανακοίνωση).

Στην Αττική εντοπίστηκαν 252 νέα κρούσματα, στην Θεσσαλονίκη 44 και στην Αχαΐα 17, ενώ μόλις 6 περιφερειακές ενότητες κατέγραψαν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Ένας από τους 6 νομούς, που κατέγραψαν διψήφιο αριθμό κρουσμάτων είναι και η Εύβοια, έστω και οριακά, αφού τα κρούσματα της Πέμπτης είναι ακριβώς 10. Ωστόσο είναι υπερτριπλάσια από το σύνολο των υπολοίπων κρουσμάτων της Στερεάς Ελλάδας.

Σε όλη την περιφέρεια καταγράφηκαν 14 κρούσματα και εκτός από τα 10 στην Εύβοια, καταγράφηκαν από 2 σε Βοιωτία και Φθιώτιδα και κανένα κρούσμα σε Ευρυτανία και Φωκίδα.

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων σε όλη την Ελλάδα έχει ως εξής:

Επιστροφή