ΧΑΛΚΙΔΑ: Παρουσίαση παιδικού βιβλίου από τον Σύλλογο Αλωνάκι

ΧΑΛΚΙΔΑ: Παρουσίαση παιδικού βιβλίου από τον Σύλλογο Αλωνάκι
2 Δεκεμβρίου 2022, 16:25
A+ A-
Στην κεντρική αίθουσα του Συλλόγου θα γίνει η εκδήλωση.  

Ο Σύλλογος «το Αλωνάκι» διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση παιδικού βιβλίου, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου,  στις 6 το απόγευμα, στην κεντρική αίθουσα του Συλλόγου (Βορείου Ηπείρου 55B).

Πρόκειται για ένα αλληγορικό παραμύθι, μια αληθινή ιστορία δύναμης, που έγραψαν η Μαρία Ρουσάκη και η Χριστίνα Φλαμπούρη . Στο δελτίο τύπου σχετικά με την εκδήλωση αναφέρονται τα εξής:

"Η ηρωίδα μας, η μικρή Χριστίνα, θα παλέψει και όχι μόνο θα νικήσει τους φόβους της, αλλά θα κατακτήσει και τις 7 κορυφές. Ποιες είναι αυτές; Πόσο δυσκολεύτηκε; Πώς βρήκε τον τρόπο;

Ελάτε να γίνουμε συνοδοιπόροι στο ταξίδι της! Να εμπνεύσουμε τα μικρά παιδιά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων βάζοντας τη δική τους σημαία στο βουνό των στόχων! Που θα τους περιμένει στην αίθουσα του Συλλόγου.

Ένα διαδραστικό απόγευμα με κεράσματα και μουσική σε μια ξεχωριστή παρουσίαση ενός παραμυθιού που το μήνυμά του μας αφορά όλους! Παιδιά και γονείς, σας περιμένουμε να κατακτήσουμε μαζί , ο καθένας τη δική του κορυφή."

Επιστροφή