Θαυμάσια η Δροσιά σταμάτησε την Αρτάκη

Θαυμάσια η Δροσιά σταμάτησε την Αρτάκη
31 Μαρτίου 2012, 20:52
A+ A-
Στο 93' ισοφάρισε ο Τριανταφύλλου για τον Ευβοϊκό
Αλλαγή συναισθημάτων για τους δυο πτωτοπόρους μετά τα σημερινά παιχνίδια για την Α1. Την περ. Κυριακή η Αρτάκη χαμογελούσε μετά τη νίκη της επί του Ευβοϊκού, αλλά σήμερα ήταν αυτή που γνώρισε την ήττα στη Δροσιά και παράλληλα ο Ευβοϊκός έπαιρνε το «Χ» στο Γυμνό με γκολ στις καθυστερήσεις, αυξάνοντας πάλι τη διαφορά μεταξύ τους στους 3 βαθμούς, δυο αγωνιστικές πριν λήξει το πρωτάθλημα.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΑΡΤΑΚΗ 4-2

Θαυμάσιος σήμερα ο ΑΠΚΟ Δροσιάς σταμάτησε στο γήπεδό του την Αρτάκη κερδίζοντας με 4-2 την αντίπαλό της που είχε μια μέτρια εμφάνιση.


Ο πολύ καλός σήμερα και στα αμυντικά καθήκοντα Κηπιώτης (στο κέντρο της φωτό πάνω) ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κορνερ του Μαντζούνη στο 7'.


Στο 19' ο Παπαϊωάννου ανατράπηκε από τον Πατρινό (η φωτό πάνω, από μονομαχία των δυο παιχτών στη διάρκεια του αγώνα) και ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι ισοφαρίζοντας το σκορ.


Οι γηπεδούχοι που κρατούσαν τον έλεγχο του αγώνα, δεν άργησαν να ξαναπροξηγηθούν. Στο 24' σε φάση διαρκείας στην εστια του ΑΟΝΑ, ο Γκόγκος έσωσε δυο φορές την ομάδα του με θαυμάσιες αποκρούσεις, αλλά την τριτη, η κεφαλιά του Θανάση Τσούτη (φωτό πάνω) ήταν φαρμακερή κι έδωσε την ευκαιρία για νέους πανηγυρισμούς από τους παίχτες της Δροσιάς.


Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η Αρτάκη, που είχε ισοροπήσει μετά το 2-1, κέρδισε και δεύτερο πέναλτι σε ατσαλο μαρκάρισμα του Μαντζούνη πάνω στον Μαστροκώστα και ο Ηλίας Παπαϊωάννου ήταν εύστοχος για δεύτερη φορά, ισοφαρίζοντας σε 2-2.




Στο β' ημίχρονο, η Αρτάκη έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ζήση στο 52', αλλά μετά  η Δροσιά ήταν αυτή που  κυριάρχησε.  Στο 57' απείλησε την εστία του Γκόγκου με ένα   σουτ του πολύ καλού Πατρινού και μετά από 5 λεπτά σ' ενα σουτ εν κινήσει του Κηπιώτη (φωτό πάνω) η μπάλα περασε δίπλα από το δοκάρι.


Η κυριαρχία του ΑΠΚΟ επιβεβαιώθηκε  μ' ένα γκολ από αντίπαλο παίχτη. Ο Μπασούκος έκανε την προσπάθεια μέσα στην περιοχή της Αρτάκης, έκανε και το σουτ, αλλά μετά την προσπάθεια του νεαρού Μάλλιαρη να διώξει την μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του



Το τελικό 4-2 ήρθε από μια υπέροχη προσπάθεια του Βαρσαμά (πάνω) που δεν μπόρεσαν να ανακόψουν ο Τζαφέρος και ο Γκόγκος, αυτός έδωσε την μπάλα στον επερχόμενο Χατζηκοκολάκη που είχε μπει αλλαγή

και ο τελευταίος έγραψε το τελικό 4-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-1

Στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε να μη χάσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο πρωτοπόρος Ευβοϊκος και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο Γυμνό.

Ο Κώστας Ρόγκας ξανασκόραρε για πρώτη φορά το 2012 μόλις συμπληρώθηκε το πρώτο ...μισό λεπτό του αγώνα και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Ευβοϊκός πίεσε στη συνέχεια αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Μωραϊτη που ήταν πολύ σταθερός σε όλες του τις επεμβάσεις.

Στο β' ημίχρονο έφθασε κοντά στο γκολ με ένα καλό σε εκτέλεση φάουλ του Μπασινά,όπου η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι. Ακόμη σε άλλη μια φάση, σε πολύ καλή θέση για γκολ βρέθηκαν Σπανός και Αργύρης, αλλά μπερδεύτηκαν και χάθηκε η ευκαιρία. Και ο Ολυμπος όμως, έφθασε στο 2-0 με κορυφαία ευκαιρία από τον σκόρερ Ρόγκα που βρέθηκε ...φάτσα με το τέρμα αλλά αστόχησε.


Στο 93' κι ενώ προηγουμένως οι γηπεδούχοι φωναζαν για να κάνουν αλλαγή, μια καλά οργανωμένη επίθεση απέφερε την ισοφάριση για τον Ευβοϊκό με σκόρερ το νεαρό Τριανταφύλλου (αριστερά στη φωτό πάνω) που είχε μπεί αλλαγή λίγο νωρίτερα από τον κ. Καρβέλη.

ΔΕΙΤΕ την περιγραφή των άλλων αγώνων της ημέρας πατώντας ΕΔΩ



Επιστροφή