Αυτό το αγγελούδι αυτοκτόνησε για να ξαναδεί τον μπαμπά του

Αυτό το αγγελούδι αυτοκτόνησε για να ξαναδεί τον μπαμπά του
27 Οκτωβρίου 2013, 16:00
A+ A-
Ασύλληπτη τραγωδία με 12χρονο κοριτσάκι, που είχε χάσει τον πατέρα και σκέφτηκε να πάει στον παράδεισο για να τον βρει.

Τραγωδία, που δεν χωράει ο νους του ανθρώπου συνέβη στην Πολωνία. Ένα κοριτσάκι 12 χρόνων, η Μαρία Κίσλο, αυτοκτόνησε γιατί θέλησε να πάει στον παράδεισο και να βρει τον μπαμπά του, που πέθανε το 2009. 

Ο μπαμπάς της Μαρίας πέθανε από καρδιακή προσβολή και αυτή διαπίστωνε, όσο μεγάλωνε, πόσο πολύ της έλλειπε, ώστε αποφάσισε να πάει να τον συναντήσει. Έγραψε ένα σημείωμα στη μητέρα της και κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιό της.

Στο σημείωμα έγραψε: "Αγαπημένη μου μαμά, μην στεναχωρηθείς, σε παρακαλώ. Μου λείπει ο μπαμπάς τόσο πολύ, θέλω να τον δω". Η δύσμοιρη μάνα βρήκε το άψυχο κορμάκι της κόρης της όταν πήγε το βράδυ για να την σκεπάσει στον ύπνο.

Αμέσως έβαλε τις φωνές και ο 13χρονος γιος της κατέβασε το σώμα της αδελφής του, που κρεμόταν από το ταβάνι του δωματίου. Η ιστορία έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Πολωνία.

Σε δηλώσεις της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η τραγική μάνα τόνισε: "Δεν φαινόταν λυπημένη. Δεν είχε πρόβλημα ούτε με το σχολείο. Φαινόταν ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι. Δεν είχα ιδέα, ότι της έλειπε τόσο πολύ ο μπαμπάς, δεν μιλούσε γι' αυτό".

Επιστροφή