Κους-κους & σχόλια

Πήγε να ορκιστεί με αβυσσαλέο ντεκολτέ και προκάλεσε ... χαμό στα social media

Πήγε να ορκιστεί με αβυσσαλέο ντεκολτέ και προκάλεσε ... χαμό στα social media
7 Φεβρουαρίου 2019, 20:00
Αυτή η πολιτικός μάλλον δεν επέλεξε το κατάλληλο ντύσιμο για την περίσταση,

Γυναίκα πολιτικός προκάλεσε ένα μικρό ....χαμό στα social media, με την επιλογή της να εμφανιστεί στην τελετή ορκωμοσίας της με ένα κόκκινο φόρεμα, με αβυσσαλέο ντεκολτέ!

Πρόκειται για την Ana Paula da Silva, που εξελέγη πρόσφατα στην Νομοθετική Συνέλευση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα στην Βραζιλία και επέλεξε να εμφανιστεί στην ορκωμοσία με μία προκλητική -αν μη τι άλλο- εμφάνιση.

Η Da Silva, γνωστή ως Paulinha στους φίλους της, είχε υπηρετήσει στο παρελθόν για δύο θητείες ως δήμαρχος και θεωρείται από πολλούς το ανερχόμενο αστέρι της τοπικής πολιτικής σκηνής. 

Ωστόσο η εμφάνιση της εκρηκτικής πολιτικού στην ορκωμοσία των μελών της Νομοθετικής Συνέλευσης στα τέλη Γενάρη προκάλεσε μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον της στα social media.

Εκατοντάδες χρήστες σχολίασαν αρνητικά την παρουσία της πολιτικού και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή στην πολιτική καριέρα της.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις υπήρχαν σχετικά αθώα, πειρακτικά σχόλια που έκαναν λόγο για... άνοδο της θερμοκρασίας στην αίθουσα την ώρα της ορκωμοσίας και ενθουσιώδη υποδοχή της όμορφης Paulina από τους νέους της συναδέλφους. 

Δεν έλειψαν όμως και οι ακραίες, σεξιστικές τοποθετήσεις χρηστών που αποκαλούσαν την πολιτικό "πόρνη" και ζητούσαν να παραιτηθεί από τη θέση της, ως εκλεγμένη αντιπρόσωπος του λαού της Σάντα Καταρίνα. 

Η ίδια πάντως δεν πτοήθηκε από τις φραστικές επιθέσεις και δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό: 

"Νόμιζα ότι το κόκκινο χρώμα θα ήταν εκείνο που θα συζητιόταν, όμως τελικά εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος, και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ