ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 3-0: Υψωσε ανάστημα με τις χειμωνιάτικες μεταγραφές

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 3-0: Υψωσε ανάστημα με τις χειμωνιάτικες μεταγραφές
9 Φεβρουαρίου 2019, 19:40
A+ A-
Σκριβάνος και Ματράκας καθάρισαν στο β' ημίχρονο για τους γηπεδούχους

Με πρωταγωνιστές τους δυο επιθετικούς που απέκτησε στην περίοδο των Χειμερινών μεταγραφών, ο Βατώντας κέρδισε 3-0 τον Ολυμπο, υψώνοντας το ανάστημα του στο β' ημίχρονο, ενώ ανέβηκε με το τρίποντο και πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος από τις δυο ομάδες και στο β' ημίχρονο, λίγο μετά την έναρξή του (55'), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Σκριβάνος σκόραρε ξανά, όπως έκανε και στα δυο προηγούμενα ματς, κάνοντας ο ίδιος το ...τρία στα τρία από τότε που ήρθε στο Βατώντα, από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν στη συνέχεια να ανοιχτούν, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας και με την άλλη επιθετική μεταγραφή του Γενάρη, τον Γιάννη Ματράκα, πέτυχε άλλα δυο γκολ μέσα σε 5 λεπτά (78' και 82') διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Ρουμπής-Μουρτίκας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Γιάννης Λεζγής): Ντελέκος, Κοτρώτσιος (87′ Πολύχρονος), Κικίδης, Τσώκος, Ντούκα, Χασανλάρι, Γκέκας, Γούναρης (75′ Τζαφέρος), Ματράκας (89′ Μπασινάς), Σκριβάνος (84′ Κατόλης), Νεσίμι.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Θαν. Σακκής, Κιούσης (80' Τσούμαρης), Νίκ. Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος (65' Δεληγιώργης), Ρουμπής, Ντούρμας, Παριανός, Τρεγκάι (89' Μήτρου), Κηρύκος, Σπ. Αργύρης.

 

Επιστροφή