Το Θέατρο Χαλκίδας διοργανώνει το 3ο bio-Mechanical festival

Το Θέατρο Χαλκίδας διοργανώνει το 3ο bio-Mechanical festival
18 Φεβρουαρίου 2019, 11:06
A+ A-
Καλεί φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες ή και μεμονωμένους καλλιτέχνες να δηλώσουν συμμετοχή.

Το Θέατρο Χαλκίδας, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το bio-Mechanical festival στον Πολιτιστικό Χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος από την 1 έως και 31 Ιουλίου 2019.

Η θεματική του 3ου bio-Mechanical festival στον Πολιτιστικό Χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος συνοψίζεται στον τίτλο "Φωνές των Αφανών" και επιδιώκει να αναδείξει τις φωνές που παραμένουν στο περιθώριο.

Η διερεύνηση και ανάδειξη των αφηγήσεων αυτών των φωνών της σιωπής εστιάζει στις διαφορετικές εκδοχές και τις εναλλακτικές οπτικές των ποικιλόμορφων μεταμορφώσεων του μύθου  σε ένα ευρύτερο φάσμα που εκτείνεται από το κοινωνικό, ιστορικό και πολιτικό μέχρι το φιλοσοφικό ή και το απολύτως προσωπικό.

Στα πλαίσια του "2019- Έτος Σκαλκώτα" το φεστιβάλ δέχεται επίσης αιτήσεις αφιερωμένες στην ανάδειξη των διαφορετικών όψεων της ζωής και του έργου του κορυφαίου και παγκοσμίως αναγνωρισμένου Χαλκιδέου συνθέτη.

Το Θέατρο Χαλκίδας προσκαλεί όσους φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες ή καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ  με δρώμενα, θέατρο, μουσική, χορό, εκθέσεις, προβολές, ή με άλλους τρόπους, να δηλώσουν συμμετοχή στο Φεστιβάλ μέχρι τις 10 Μαρτίου 2019.

Πληροφορίες για το bio-Mechanical festival  στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.bm-festival.com στο τηλέφωνο 697 216 2440 13:00-15:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Επιστροφή