ΣΥΡΙΖΑ: Καμία σχέση με τον "γάμο" του Θεοδώρου με τον Μπουραντά

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία σχέση με τον γάμο του Θεοδώρου με τον Μπουραντά
28 Φεβρουαρίου 2019, 09:16
A+ A-
Κράτησε αποστάσεις η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κύμης-Αλιβερίου.  

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κύμης-Αλιβερίου εξέδωσε ανακοίνωση, σχολιάζοντας τον πολιτικό «γάμο» του μέλους της Γιώργου Θεοδώρου με τον Θανάση Μπουραντά, κρατώντας σαφείς αποστάσεις, αφού τονίζει ότι:

« Πληροφορηθήκαμε  από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης  σχετικά με την προεκλογική δήθεν σύμπραξη  της παράταξης της Συμπολιτείας με τον κ. Θεοδώρου.

Ενημερώνουμε τους φίλους και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, τους Πολίτες του Δήμου μας,  ότι ουδεμία σχέση έχουμε και δεν συναινέσαμε σε αυτήν την σύμπραξη σε καμία περίπτωση.

Άλλωστε ο κ. Θεοδώρου από καιρό πια έχει απομακρυνθεί από τη συλλογική λειτουργία και δράση της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ, λειτουργώντας απολύτως αυτοβούλως και προωθώντας αυστηρά προσωπικές στρατηγικές εξυπηρέτησης ατομικών συμφερόντων.

Στην προσπάθειά του μάλιστα αυτή δεν διστάζει να εκμεταλλεύεται-καπηλεύεται  και το όνομα της Δημοτικής Παράταξης που με πρώην συναγωνιστές του δημιουργήσαμε, χωρίς να αισθανθεί τη στοιχειώδη ανάγκη να συζητήσει μαζί τους τις προσωπικές του επιλογές. Ίσως γιατί ήξερε ότι ήταν θλιβερή μειοψηφία…

Είναι απορίας άξιο , και ο κ. Θεοδώρου οφείλει μια πολιτική απάντηση σε αυτό, πώς μια προσπάθεια που είχε σκοπό να συγκροτήσει μια πλατιά ,ευρεία, προοδευτική δημοτική παράταξη που θα προσπαθούσε να δημιουργήσει την τρίτη λύση στα αδιέξοδα που αντιμετώπιζε ο δήμος από την νυν και την πρώην δημοτική αρχή εκφυλίστηκε να συμπράττει ο επικεφαλής της με το παλιό και φθαρμένο.»

Επιστροφή