ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΩΡΕΟΙ 0-1: Έκαναν σεφτέ στις εκτός έδρας επιτυχίες

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΩΡΕΟΙ 0-1: Έκαναν σεφτέ στις εκτός έδρας επιτυχίες
10 Μαρτίου 2019, 20:02
A+ A-
Ο Ένεχ έδωσε το σύνθημα της νίκης.

Μπορεί αρκετοί να τους βάζουν τη "ταμπέλα" του καταδικασμένου στην Α' ΕΠΣΕ, οι Ωρεοί, όμως, αποδεικνύουν ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν και σήμερα έφυγαν από τη Σκεπαστή με ένα υπερ-πολύτιμο διπλό, νικώντας με 1-0.

Δεν ήταν κανένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες μάγεψαν με την απόδοσή τους.

Αλλά ειδικότερα για τους Ωρεούς που παίζουν κάθε αγωνιστική στα ...κόκκινα, δεν είναι αυτός ο σκοπός.

Και σήμερα, φώναξαν δυνατά ότι δεν θα πετάξουν λευκή πετσέτα και θα το παλέψουν, καταγράφοντας την πρώτη τους εκτός έδρας επιτυχία.

Οσον αφορά τη Σκεπαστή, σήμερα υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα μετά από 6 αγώνες με απολογισμό 4 νίκες και 2 ήττες.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Οι Ωρεοί ήταν αποτελεσματικοί και διαβασμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και με ένα γκολ του Ένεχ (φωτό) στο 19' πήραν το προβάδισμα (0-1).

Η Σκεπαστή δεν κατάφερε να αντιδράσει χάνοντας την πιο σημαντική φάση στο 79', αλλά το δοκάρι της εστίας του Μαυρούτσικου ...απέτρεψε την ισοφάριση.

Διαιτησία: Βρακάς, Δάλλας-Μητρολιός.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Βασιλείου, Καρατζούδης, Σωτ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Παυλ. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ξιφαράς, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Θαν. Θαλασσινός, Δημ. Γερογιάννης.

ΑΟ ΩΡΕΩΝ (Θανάσης Γουρνάς): Δ. Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Καπλανάι, Γιουκάι, Τοουρφέ, Κατσός, Μούστος, Ι.-Φ. Μαυρούτσικος, Ένεχ, Αθανασίου, Σταματονικολός (87′ Μπαλάνος).

Επιστροφή