ΚΑΘΕΝΟΙ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 0-2: Δεν τη σταμάτησε το κακό γήπεδο

15 Ιανουαρίου 2011, 18:28
A+ A-
Η Καστέλλα νίκησε στο γήπεδο Καθενών την τοπική ΑΕΚ

Δεν πτοήθηκε από τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Καστέλλας,  κερδίζοντας την ΑΕ Καθενών στο γήπεδό της όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος.

Καθόλου γούρικη δεν ήταν η επιστροφή της ΑΕΚ στο φυσικό της (αλλά πολύ ακατάλληλο) χώρο, όπου δίκαια έχασε με 2-0. Σκόρερ των νικητών που πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν ο Ρουσσόδημος και ο Μπαλαμπάνης. Η Καστέλλα πήρε και τη ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού οι Καθενοί είχαν κερδίσει την Καστέλλα με 2-1.

• Τα άλλα δυο παιχνίδια που έγιναν σήμερα για τον ίδιο όμιλο της Α2 κατηγορίας έληξαν χωρίς γκολ και μάλιστα με το ίδιο αποτέλεσμα είχαν λήξει και οι δυο αγώνες στον Α' γύρο.

Στην Τριάδα, ο τοπικός Παντριαδικός αν και είχε στο πάγκο του-και μάλιστα με κολάρο στο λαιμό - τον Δημήτρη Ακριτίδη (ο αγώνας του Ολυμπιακού, όπου είναι προπονητής μετατέθηκε από την ΕΠΣΕ για αύριο) δεν μπόρεσε να νικήσει την Ενωση Διρφύων, η οποία απέσπασε τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Ο αγώνας ήταν ...ισοροπημένος σε όλα του, αφού οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (Σπυρόπουλος για τους γηπεδούχους στο 78' και Ντούρμας που είχε μπει σαν αλλαγή για την Ενωση, στο 87)

Στον Αγιο Αθανάσιο, η τυπικά γηπεδούχος Μακρυκαπα έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο Βασιλικών που είχε αρκετές ελλείψεις. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν και το τρίποντο, αν στο 80' ο Πολίτης ευστοχούσε σε εκτέλεση πέναλτι (έστειλε την μπάλα στο δοκάρι).
 

Επιστροφή