Διαγωνισμός egnomi.gr: Κερδίστε ένα τριήμερο για δυο άτομα σε πολυτελές ξενοδοχείο

26 Μαρτίου 2019, 14:49
A+ A-
Ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάτε τα τριήμερα γι' αυτό το egnomi φροντίζει για εσάς...

Συνεχίζουμε τους όμορφους διαγωνισμούς με σούπερ δώρα και συγκεκριμένα με ...σούπερ τριημεράκια!

Το egnomi.gr σε συνεργασία με το John's Hotel στην παραλία Χαλκίδας σάς κάνει δώρο μια δωρεάν διαμονή με πρωινό για δύο άτομα σε superior δίκλινο δωμάτιο από 24 έως 26 Μαΐου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), αξίας 150 ευρώ.

Το John's Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας και πρόσφατα ανακαινίστηκε ο χώρος του προσφέροντας περισσότερη πολυτέλεια στους φιλοξενούμενους.   

Επειδή, το John's Hotel διακρίνεται για την φιλοξενία του, ο τυχερός του διαγωνισμού θα απολαύσει -παρέα με το άτομο που θα το συνοδεύσει- δωρεάν welcome drinks (κρασί) στο πανέμορφο μπαρ του ξενοδοχείου “Mystic”.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα όμορφο τριήμερο στην πόλη της Χαλκίδας με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 22 Απριλίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τρίτη 23 Απριλίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή