Β ΕΠΣΕ (2ος όμιλος): Αδελφομαχία, προσπέραση στους πρώτους σκόρερ και Αστυνομία σε γήπεδο, πριν τις σημερινές μάχες

Β ΕΠΣΕ (2ος όμιλος): Αδελφομαχία, προσπέραση στους πρώτους σκόρερ και Αστυνομία σε γήπεδο, πριν τις σημερινές μάχες
3 Απριλίου 2019, 02:45
A+ A-
Διαβάστε τι έγινε σε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Εμβόλιμη αγωνιστική έχει στο 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ (βλέπε ΕΔΩ) και πριν τις σημερινές μάχες έγιναν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες της 23ης αγωνιστικής. Δείτε πως εξελίχθηκαν και ακόμη...

Ποιος 17χρονος σκόραρε για πρώτη φορά με τον Απόλλωνα

Ποιος πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ του ομίλου

Ποια αδελφομαχία δεν ανέδειξε νικητή

Πως συνεχίστηκε η ανοδική πορεία των Λουκισίων

Και τέλος, γιατί έφεραν την Αστυνομία στα Αλάτσατα...

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 5-1

Δύσκολο ως ακατόρθωτο είναι να πιάσει τον πρωτοπόρο Ευβοϊκό ο Απόλλωνας, αλλά συνεχίζει τον αγώνα του και παράλληλα κυνηγά και τη δεύτερη θέση με καλή βαθμολογία για να είναι ...πρώτος επιλαχών αν χρειαστεί τη νέα σεζόν να αντικατασταθεί κάποια ομάδα.

Ετσι, σάρωσε το Μιαούλη από τον οποίο είχε χάσει στον Α' γύρο και μετά άρχισε μια πορεία 12 διαδοχικών νικών . Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Λιάνας (12'), Δάσκος (29' και 51'), Νερούτσος (62') και ο 17χρονος Κώστας Κοροβέσης (το πρώτο του) στο 76΄. Ο Οτσκα είχε μειώσει σε 4-1για το Μιαούλη  στο 70'.

Διαιτησία: Φώτης, Ρουμπής-Ντουμάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Παντελής Μάλαμας): Γκάκος, Λέκκος, Χ.-Α. Κοροβέσης (65′ Κ. Κοροβέσης), Δημητρίου, Πατρινός, Κωνσταντόπουλος (82′ Ζία), Νερούτσος, Κηπιώτης, Δάσκος (65΄Λουκάς), Λιάνας (84′ Καράι), Μεταξάς.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Γιάννης Μωυσιάδης): Τσάβαρης, Β. Ζαχαριάς, Χ. Καρβελάς, Σελεμάι, Τουλούμης, Τσατσουλής, Ότσκα, Ν. Μπούλιος (75′ Σινάνι), Σπενταμίδης (46′ Καρατζής), Πόγκας, Βοϊλάκης (46′ Σεφερλής).

 

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 5-1

Δεν λυπήθηκε το γείτονα ο Κεραυνός Χαλκίδας και ο ιστορικός Ολυμπιακός δέχθηκε άλλη μια βαριά ήττα και μετά την αποχώρηση της ΑΕΚ και του Κοντοδεσποτίου ...έγινε ουραγός της βαθμολογίας και θα παραμείνει και μετά τους σημερινούς αγώνες, αφού έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Ο Νίκος Κουζούλογλου πέτυχε χατ-τρικ (25', 48', 85') και με αυτά τα τρία γκολ πέρασε πρώτος στη λίστα των σκόρερ του ομίλου με 19 συνολικά, ξεπερνώντας τον Κανάνι της Παραλίας, ο οποίος δεν έπαιξε (λόγω κόκκινης) στη νίκη της ομάδας του με 5-1 επί του Μιαούλη.

Τα άλλα δυο γκολ του Κεραυνού σημείωσαν ο Βαρτζής (35') και ο Ασημάκος (49'), ενώ της τιμής για τον ΟΣΦΧ πέυχε ο Μάλλιαρης στο 67'.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Δούκας, Σέρρας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Εμμανουηλίδης, Δάβρης, Αντωνίου, Σαμαρτζής (46' Στάμου), Βαρτζής, Συνοδάκης (60' Δουρμούσογλου), Καρκαλής, Γιαπλές (46' Ασημάκος), Σάλεμ (60' Παπαγρηγορίου), Κουζούλογλου, Ζαφείρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Κοροβέσης, Λέων (89' Δέδες), Σταμέλος, Ρουμπής (56' Ντόιμας), Ηλιάδης, Παπακωνσταντίνου, Αργύρης (74' Προίσκος), Φούρλης (64' Μάλλιαρης), Ράνα, Τζαφέρος, Δεληγιώργης

 

 

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2-2

Ο Αγιος Αθανάσιος πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο ημίωρο με τον Φεϊοζόλη (14') και τον Σιαράπη (30΄) έδειχνε ότι θα έπαιρνε το τρίποντο. Ομως,  η ΑΕΧ κατάφερε να ισοφαρίσει παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες από το 48' (αποβολή Σμπρίνη).

Ο Διαμαντάκης πέτυχε και τα δυο γκολ (75' και 80') και βοήθησε τους Χαλκιδέους να συνεχίσουν την καλή συγκομιδή τους εκτός έδρας (σ.σ. η ΑΕΧ έχει πάρει μακρυά από το γήπεδό της 20 βαθμούς από τους 31 συνολικά).

Ετσι, δεν αναδείχθηκε κανένας νικητής και από την ...αδελφομαχία μεταξύ του Σπύρου Σταθαρά των γηπεδούχων και του Φίλιππου Σταθαρά, τερματοφύλακα της ΑΕΧ.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Θαν. Τζάθας): Γρηγορόπουλος, Λύρας, Μπελίτσος (37′ Μουτσιάκας), Μακρής, Ρουμπής, Σιαράπης, Τιόπουλος (90′ Ζώγας), Φεϊοζόλι, Τρίκκας, Σπ. Σταθαράς, Ξουρίκης (64′ Ράζος Γ.).

ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παν. Χάλιος): Φ. Σταθαράς, Γεραντώνης (90′ Γρίβας), Παχής (58′ Κίλιμπας), Βάθης (90′ Γιαννής), Σμπρίνης, Ματσούκας, Τριαναφύλλου (58′ Μπήτας), Μπαρμπούνης, Γουναρόπουλος, Αρβανάκος, Διαμαντάκης.

 

 

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ 3-0

8 βαθμούς είχε συγκεντρώσει στον Α' γύρο η ομάδα των Λουκισίων, που έχει πάρει φόρα στο Β' γύρο και στα 8 ματς μέχρι τώρα έχει 19 βαθμούς, έχοντας κάνει και αήττητο σερί 7 αγώνων.

Το Αφράτι, αντίθετα δεν λέει ...να συνέλθει. Με εξαίρεση τη νίκη επί της ΑΕΧ (3-2 εκτός έδρας) και μια ισοπαλία με το γείτονα Μιαούλη (εντός), έχει 8 ήττες τσα υπόλοιπα από τα 10 τελευταία ματς (εντός γηπέδου).

Δυο από τα γκολ των πορτοκαλί σημείωσε ο Ισαλλάρι (35', 44') που έφθασε τα 11 συνολικά στο πρωτάθλημα κι ένα (παρθενικό) ο Γιώργος Κουτούκας στο 74'.

Διαιτησία: Θεοδώρου, Αργύρης-Ρουμπής.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Κώστας Παπαρίδης): Βυργιώτης, Κόλλιας, Αποστόλου, Καρατζάς (64′ Τριανταφύλλου), Ντοβίνος, Φρούσης (53′ Αρκάς), Λουκατζίκος (49′ Καρβέλης), Μπουλούκος, Γιαννουκάκος, Ισαλλάρι, Κουτούκας (82′ Γκοζντάρι).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ (Γιάννης Οικονόμου): Βαβουλιώτης, Αναγνώστου (65′ Γεωργίου), Δημ. Οικονόμου, Βάθης, Μαργέτης, Σπανός, Μαριέτης, Κονανάς (70′ Χαραλάμπους), Μαντάς, Κυτίνος, Καλύβας.

 

 

ΑΛΑΤΣΑΤΑ-ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ 1-1

Μετά από 4 ήττες, ένα ρεπό και μια νίκη χωρίς αγώνα, τα Αλάτσατα πήραν βαθμό αλλά παραμένουν ...πάνω στη ζώνη κινδύνου (11η θέση που ...υποβιβάζει την ομάδα που θα την καταλάβει, αν πέσει ο ΑΟΧ από τη Γ' Εθνική). 

Το ματς σημαδεύτηκε από την είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο που εμπόδιζαν την αποχώρηση των φιλοξενούμενων και γι' αυτό κλήθηκε η αστυνομία. Ακόμη, από τις αποβολές και των δυο προπονητών (Γιαννάκης στο 35 και Ερμήλιος στο 40'). Γενικά το ματς είχε πολλά νεύρα ...

Στο σκορ προηγήθηκε ο Ερμήλιος με αυτογκόλ του Καραγιάννη και ισοφάρισε ο Λευτέρης Γκίνης στο 75'. Στο 90' αποβλήθηκε ο Κυριάκος Τζήμας των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Παπαδόπουλος, Καρβελάς-Ζεϊμπέκης.

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Σταύρος Γιαννάκης): Δεληγιάννης, Κορίτας, Ντούκα, Τσιτσόπουλος, Καραγιάννης, Πατουλιάς (87′ Μπιτζανάκης), Τσάλλας (46′ Μιχαηλίδης), Σελιανίτης (73′ Τζήμας), Γκίνης, Τουζούν, Παπίλας.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ (Δημήτρης Ερμήλιος): Τσιβίκας, Μπουρνάζος, Γρηγοριάδης, Μπακρής, Καραλής, Νικολάου, Καπατσούλιας, Δέδες, Μπασινάς (8′ λ.τ. Αγγελώνιας), Παναγιώτου, Βαβουλιώτης.

Επιστροφή