Πολιτική

Πού πας υποψήφιε χωρίς τη Γνώμη και το egnomi;

Πού πας υποψήφιε χωρίς τη Γνώμη και το egnomi;
13 Απριλίου 2019, 11:04
Τα μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα του νομού εγγυώνται την καλύτερη προβολή σας.

Έχουμε μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο και δεκάδες συμπολίτες μας δοκιμάζουν την τύχη τους στις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες. Γίνεται κυριολεκτικά ένας χαμός από υποψήφιους και οι ψηφοφόροι δεν ξέρουν ποιον να διαλέξουν. ¶λλωστε, ο νέος εκλογικός νόμος έχει αλλάξει τα δεδομένα και μπορούν να ελπίζουν περισσότεροι για την εκλογή τους.
 

Η ελπίδα, όμως, δεν αρκεί. Χρειάζεται δουλειά, τρέξιμο και φυσικά προβολή της υποψηφιότητας! Οι εποχές που όλοι γνωριζόμασταν μεταξύ μας έχουν περάσει. Επιπλέον, οι λογικές «μπήκα για να συμπληρώσω» ή «θα με ψηφίσουν αυτοί που με ξέρουν» όχι μόνο οδηγούν σε βέβαιη εκλογική αποτυχία, αλλά κάνουν και κακό στο συνδυασμό.
 

Η «Γνώμη» και το egnomi.gr είναι τα μοναδικά ενημερωτικά μέσα στο νομό που μπορούν να προβάλλουν με επιτυχία και χαμηλό κόστος την υποψηφιότητά σας. Δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες από την Εύβοια τα εμπιστεύονται για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή τους.
 

Έτσιτο μήνυμά σας θα φτάσει μέχρι εκεί που δεν μπορείτε να φτάσετε εσείς προσδίδοντας κύρος και δυναμική στην υποψηφιότητά σας. Δεν είναι, όμως, μόνο η τεράστια απήχηση των ενημερωτικών μέσων του Ομίλου «Θεοφανίδης Media Group». Το διαφημιστικό τμήμα της «Γνώμης» και του egnomi.gr έχει μεγάλη εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις και θα σας καθοδηγήσει υπεύθυνα για το πώς πρέπει να προβληθείτε.
 

Τα εκλογικά προγράμματα έχουν ήδη διαμορφωθεί και είναι άκρως οικονομικά. Απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο και ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε υψηλού επιπέδου διαφημιστικές υπηρεσίες.
 

Καλέστε στο τηλέφωνο 22210-61240 και με χαρά το εμπορικό τμήμα της «Γνώμης» και του egnomi.gr θα σας ξεδιπλώσει τις επικοινωνιακές λύσεις που ετοίμασε για εσάς. Γιατί το σύνθημα είναι παλιό, αλλά πετυχημένο:

«Πού πας υποψήφιε χωρίς τη «Γνώμη» και το egnomi;». 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ: Κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για τα προϊόντα ΠΟΠ της Περιφέρειας

ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ: Κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για τα προϊόντα ΠΟΠ της Περιφέρειας
Πολιτική
[04/06/2020 - 12:18]

Ζητάει την ουσιαστική στήριξη των παραγωγών και των συνεταιρισμών. ...περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Ο Νίκος Γουρνής ζήτησε από τον Τσώκο να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Ο Νίκος Γουρνής ζήτησε από τον Τσώκο να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος
Πολιτική
[04/06/2020 - 09:59]

Διχασμένη παραμένει η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Ερέτριας ...περισσότερα