ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Θέλει να κρατήσει τη 10η θέση για να ...φουντώσουν τα σενάρια

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Θέλει να κρατήσει τη 10η θέση για να ...φουντώσουν τα σενάρια
13 Απριλίου 2019, 11:25
A+ A-
Στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής το ματς με τον Αιολικό.

Κάθε φορά που ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει ο ΑΟΧ φτάνει στο τέλος του, αυτόματα ...γεννούνται και σενάρια ανόδου ή υποβιβασμού.

Και κάθε καλοκαίρι, μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα, ολόκληρη η Χαλκίδα ασχολείται μ' αυτά τα σενάρια. Είτε αφορούν άνοδο (όπως πρόπερσι), είτε υποβιβασμό (βλέπε ...φέτος).

Ο ΑΟΧ αύριο (14/4) ρίχνει αυλαία στη Γ' Εθνική, από την οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά πριν από μία εβδομάδα, στο Α' Δημ. γήπεδο Ηλιούπολης, χάνοντας από τον Χαραυγιακό με 4-1.

Δύο 24ωρα αργότερα (την προηγούμενη Δευτέρα) ο Γιώργος Βασιλειάδης άναψε το πράσινο φως για την αναδιάρθρωση, που, όμως, με τα τωρινά δεδομένα, μόνο ο φετινός πρωταθλητής Εύβοιας θα παίξει του χρόνου στη Γ' Εθνική, ήτοι την τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία (θα προηγούνται η Σούπερ Λιγκ, η Σούπερ Λιγκ 2 και η Φούτμπολ Λιγκ).

Από χθες άρχισαν να κυκλοφορούν τα σενάρια που ...λέγαμε, σύμφωνα με τα οποία η ΕΠΣ Αχαϊας έχει έτοιμη πρόταση και θα τη καταθέσει στην ΕΠΟ, ώστε την επόμενη σεζόν η Γ' Εθνική να αποτελείται από 10 ομίλους (σ.σ. η απόφαση έγκειται στις προθέσεις της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ).

Γι' αυτό και θα ζητήσει τον υποβιβασμό δύο ομάδων από τους φετινούς ομίλους της Γ' Εθνικής, γεγονός, βέβαια, που ...βρίσκει κόντρα την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ Χαλκίς στον 7ο όμιλο, είναι στη βαθμολογία 10ος, δηλαδή τρίτος από το τέλος (πέφτουν τέσσερις), με ένα βαθμό διαφορά από την προτελευταία Κόρινθο (19 με 18).

Την Κυριακή στις 3μ.μ. ο ΑΟΧ υποδέχεται τον 2ο Αιολικό, ενώ στις 4μ.μ. η Κόρινθος θα παίξει εκτός έδρας με τους Αγ. Αναργύρους.

Στόχος του ΑΟΧ είναι να μην τον προσπεράσει η Κόρινθος, να κρατήσει τη 10η θέση και μετά με την (αν)ησυχία του θα περιμένει να ...φουντώσουν τα σενάρια, γιατί στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Για την ώρα πάντως, οι κυανόμαυροι είναι υποβιβασμένοι στο τοπικό.

Επιστροφή