Στη φυλακή ο πατέρας και οι φίλοι του που ασελγούσαν σε κορίτσι με νοητική υστέρηση

Στη φυλακή ο πατέρας και οι φίλοι του που ασελγούσαν σε κορίτσι με νοητική υστέρηση
15 Μαΐου 2019, 20:33
A+ A-
Προφυλακίστηκαν με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Το δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης πήραν ο πατέρας και οι δύο φίλοι του, που ασελγούσαν σε βάρος του κοριτσιού που έχει βαριά νοητική υστέρηση, στη Λαμία, μετά τις απολογίες τους στον Ανακριτή.

Όπως έχει γνωστό, ο 53χρονος Λαμιώτης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου,   κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση.

Στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενοι και δύο φίλοι του, ηλικίας 59 και 60 ετών, στους οποίους εξέδιδε το κορίτσι και - σύμφωνα με το κατηγορητήριο- προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του.

Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι δήλωσαν "αθώοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Και οι τρεις πρόκειται να οδηγηθούν στις Φυλακές της Τρίπολης, όπου συνήθως κρατούνται οι υπόδικοι και οι κατάδικοι για τέτοιας φύσεως εγκλήματα. Να σημειωθεί ότι, μετά τις αποκαλύψεις, ο Απόστολος Γκλέτσος απέπεμψε κακήν κακώς τον 53χρονο κατηγορούμενο από τον συνδυασμό του.

Επιστροφή