Κους-κους & σχόλια

ΕΥΒΟΙΑ: Ηλικιωμένος ψηφοφόρος μπέρδεψε το ψηφοδέλτιο με το λογαριασμό της ΔΕΗ

ΕΥΒΟΙΑ: Ηλικιωμένος ψηφοφόρος μπέρδεψε το ψηφοδέλτιο με το λογαριασμό της ΔΕΗ
30 Μαΐου 2019, 07:21
Σκηνές απείρου κάλλους σε χωριό του νομού με παππού και δικαστικό αντιπρόσωπο.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στους Κήπους, του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου, κατά την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, όταν ένας ηλικιωμένος ψηφοφόρος ήθελε να ρίξει στην κάλπη ένα λογαριασμό της ΔΕΗ, αντί για ψηφοδέλτιο.

Ο ηλικιωμένος πήγε στο παραβάν και ζήτησε βοήθεια για να βάλει το  ψηφοδέλτιο, που είχε στην τσέπη του μέσα στο φάκελο της ψηφοφορίας. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος έσπευσε για βοήθεια και έκπληκτος διαπίστωσε ότι ο ψηφοφόρος του έδινε έναν λογαριασμό της ΔΕΗ, για να βάλει στο φάκελο.

"Έχετε κάνει λάθος" του είπε, αλλά ο ηλικιωμένος -που δεν έβλεπε και καλά- ήταν ανένδοτος, αφού νόμιζε ότι πήγαιναν να τον ξεγελάσουν, για να μην βάλει το ψηφοδέλτιο που ήθελε στο φάκελο και στη συνέχεια στην κάλπη.

"Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου έχεις κάνεις λάθος", τίποτε ο παππούς επέμενε να μπει στο φάκελο ο λογαριασμός. Τελικά επενέβη συγγενής του, που τον έπεισε να ψάξει τις τσέπες του, για να διαπιστωθεί ότι είχε κάνει λάθος.

Στην μία τσέπη είχε το ψηφοδέλτιο και στην άλλη τον λογαριασμό. Ο παππούς μπέρδεψε τις τσέπες και μέχρι να ... βρεθεί άκρη κόντεψε να ... σκάσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος.