Αθλητικά

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Αδειες καρέκλες, ένταση και διακοπή - Ακέφαλη η ομάδα

10 Ιουνίου 2019, 21:22
Ορισμένοι παραλίγο να πιαστούν και στα χέρια.

Ακέφαλος είναι γι' άλλη μια φορά ο ΑΟ Χαλκίς, μετά την παραίτηση της διοίκησης, ενώ δύσκολα θα φανεί ...φως στο τούνελ, καθώς η ομάδα είναι απαξιωμένη, πρώτα απ' όλα, από την ίδια της την πόλη.

Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση που έγινε σήμερα (10/6) στην παλιά δημαρχεία (η πρώτη την περ. εβδομάδα δεν είχε απαρτία), ανέδειξε για πολλοστή φορά την ποδοσφαιρική ανυπαρξία της Χαλκίδας, καθώς πολύ λίγα άτομα έδωσαν το "παρών", ενώ δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος για να αναλάβει τις τύχες του πολύπαθου ΑΟ Χαλκίς.

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ορισμένοι, ...κουβέντα στην κουβέντα και χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αφορμή, λίγο έλειψε να πιαστούν και στα χέρια ...και να γελάει μαζί μας ολόκληρο το πανελλήνιο.

"Σεβαστείτε τουλάχιστον το χώρο και τη διαδικασία..." φώναζε από το μικρόφωνο  ο αντιπρόεδρος Τάσος Καρυστινός, ο οποίος δήλωσε ότι δεν συνεχίζει, όπως και οι Γιάννης Γιαμπουράς και Δημήτρης Επισκόπου. Μάλιστα, ο Γιαμπουράς ανέφερε ότι "από τη στιγμή που η ομάδα έπεσε, δεν παραμένουμε και για λόγους ηθικής"

Ο Γιώργος Τόλιας ήταν εκεί και ζήτησε ...πίστωση χρόνου για να βολιδοσκπήσει την κατάσταση, ο Σπύρος Δαριβέρης, ο οποίος πριν από 20 μέρες είχε δηλώσει στο egnomi.gr ότι έχει κάνει κινήσεις για να βγει μπροστά, εντέλει δεν εμφανίστηκε, και έτσι, η συνέλευση διακόπηκε και λογικά θα συνεχιστεί στα τέλη του μήνα (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

Αν υπάρξει διάδοχη κατάσταση κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει τη δεδομένη στιγμή... Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα θα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο. Αν τώρα, δεν προκύψει ούτε διοίκηση πρωτοδικείου, ο ΑΟ Χαλκίς θα παραδώσει το πνεύμα του και δεν θα κατέβει καν στο Α' τοπικό.

Ετσι κι αλλιώς, σε καμιά εικοσαριά μέρες ο χρόνος θα αρχίσει να σφίγγει σαν θηλιά στο λαιμό του ΑΟΧ, καθώς ο κυανόμαυρος σύλλογος θα πρέπει να βρει προπονητή, παίκτες και να δηλώσει συμμετοχή στην ερχόμενη Α' ΕΠΣΕ.

Ο ΑΟΧ, η πρώτη ομάδα της πρωτεύουσας του νομού ...και δεν μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην τοπική κατηγορία... Κατάντια, όχι χωρίς προηγούμενο (σ.σ. το 'χουμε ξαναδεί το έργο), και αυτό που διανύουμε είναι ακόμη ένα καλοκαίρι, όπου ο υδράργυρος του συλλόγου θα χτυπήσει κόκκινο.

Aπογοητευτική η εικόνα με τις άδειες καρέκλες...Ακόμη κι όσοι κάποτε ενδιαφέρονταν, πλέον έχουν γυρίσει την πλάτη στον ΑΟΧ...

Oι φίλαθλοι Μιχάλης Δήμας (Μικέλ) και Δημήτρης Δούκας προσφέρθηκαν να αναλάβουν χρέη γραμματέα και προέδρου της ΓΣ αντίστοιχα, προκειμένου να διευκολύνουν τη διαδικασία της διακοπής, από τη στιγμή που ο Τάσος Καρυστινός (όρθιος δεξιά) και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έχουν παραιτηθεί...

Με ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους την απογοήτευση απ' όσα είδαν και άκουσαν, αποχώρησαν από τη συνέλευση οι Θοδωρής Κωστάκης και Γιάννης Παύλου.

O Γιώργος Τόλιας στο ξεκίνημα της ΓΣ ήρθε σε "μετωπική" με τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, ενώ δίπλα του ο Αρης Γρύλος δείχνει να απορεί με τη στάση του πρώην παράγοντα της ομάδας.

Από αριστερά οι Γιαμπουράς, Επισκόπου, Καραμάνος και Καρυστινός.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τραπέζι και ομιλία από τη διοίκηση στους παίκτες

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τραπέζι και ομιλία από τη διοίκηση στους παίκτες
Αθλητικά
[03/06/2020 - 19:45]

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά ...κανονίζεται. ...περισσότερα

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι ομάδες της περιόδου 2020-2021 ανά κατηγορία

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι ομάδες της περιόδου 2020-2021 ανά κατηγορία
Αθλητικά
[02/06/2020 - 09:27]

Δείτε πως διαμορφώνεται ο ποδοσφαιρικός χάρτης μετά την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ ...περισσότερα