Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς

Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς
28 Ιουνίου 2019, 13:45
A+ A-
Τι πρέπει να γνωρίζετε...

Λήγει την Παρασκευή 28/6 η προθεσμία, για όσους γονείς θέλουν να υποβάλουν αίτηση για δωρεάν θέση σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Η προθεσμία λήγει για τους γονείς, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνεργες μητέρες και εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα. Τα βασικά κριτήρια είναι η οικονομική κατάσταση και η εργασιακή θέση της μητέρας, καθώς και η οικογενειακή κατάσταση.

Δεδομένο είναι πως όλες οι αιτήσεις για ΑμεΑ, θα γίνουν δεκτές.

Οσοι θέλουν να κάνουν αίτηση, πρέπει να το κάνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στις ιστοσελίδες www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr.

Μαζί θα πρέπει να στείλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ταχυδρομικά, είτε με courier.

Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς της κωδικούς στο Taxisnet, όπως και το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ, τόσο το δικό της, όσο και του συντρόφου της, καθώς και το ΑΜΚΑ των παιδιών τους. Αίτηση από άντρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι χήρος ή κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στις 21 Ιουλίου 2019 και εκτιμάται ότι θα εγκριθούν όλες οι αιτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις.
 

Επιστροφή