Γιορτή λήξης με κιθάρα, λύρα και λαούτο για το 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Γιορτή λήξης με κιθάρα, λύρα και λαούτο για το 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας
2 Ιουλίου 2019, 09:03
A+ A-
Πολλοί έδωσαν το "παρών"

Με μια ωραία γιορτή έληξε η σχολική χρονιά για το 1ο ΕΠΑΛ ΧΑλκίδας όπου εκπαιδευτικοί, γονείς, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας και μαθητές, βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου και πέρασαν υπέροχα.

Η γιορτή τα είχε όλα: παρουσίαση των προγραμμάτων Erasmus+ στα οποία συμμετείχαν οι μαθητές μας τη διάρκεια του σχολικού έτους, παρουσίαση της πολιτιστικής δραστηριότητας της σχολικής μονάδας, παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης, «Καλλιέργεια Διατροφικής, Πολιτιστικής και Περιβαλλοντικής Κουλτούρας στους Μαθητές» που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» αλλά και πολύ μουσική από τον Δημήτρη Αναστόπουλο, δάσκαλο Ηλεκτρικής και Ακουστικής Κιθάρας, τον μαθητή Γιάννη  Δεληγιάννη με τη λύρα του και τον παλιό μαθητή, Βαγγέλη Τριανταφύλλου με το λαούτο του.   

Στην εορταστική εκδήλωση έδωσαν "το παρών" οι: ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Χαλκίδας π. Ιωάννης Φαφούτης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην εκπαιδευτικός του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας κ. Γεώργιος Ακριώτης, ο εκπρόσωπος της νέας Δημοτικής Αρχής Χαλκίδας κ. Βασίλειος Γουρνής, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Οικονομίας και έχουσα την παιδαγωγική ευθύνη του σχολείου μας κ. Αννούλα Κακαλέ, η πρώην Σχολική Σύμβουλος Αγγλικής κ. Άννα Σιγανού και ο πρώην Σχολικός Σύμβουλος Μηχανολόγων κ. Αθανάσιος Κονταξής. 

Επιστροφή