Εργατικά

Φοβερή καταγγελία: Βασάνιζαν με καυτό λάδι σπουδαστή μαγειρικής

Φοβερή καταγγελία: Βασάνιζαν με καυτό λάδι σπουδαστή μαγειρικής
6 Αυγούστου 2019, 07:21
Τι απαντάει ο Μποτρίνι .

Φοβερά βασανιστήρια υπέστη ένας 19χρονος μαθητευόμενος μάγειρας, ο οποίος έκανε την πρακτική του σε εστιατόριο της Κέρκυρας, στο οποίο ιδιοκτήτης είναι ο πασίγνωστος σεφ, Εκτορας Μποτρίνι. 

Ο 19χρονος που φοιτάει στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας δεν άντεξε αυτή τη βάναυση συμπεριφορά και προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας -αφού προηγουμένως πήγε στον Ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τους τραυματισμούς-, ενώ έκανε καταγγελία και στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, την οποία δημοσιοποίησε ο πρόεδρος ξενοδοχοϋπαλλήλων Στ. Πελάης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο 19χρονος, ο υπεύθυνος κουζίνας του εν λόγω εστιατορίου ασκούσε συστηματικά εναντίον του σωματική και λεκτική βία.

Οπως αναφέρει ο 19χρονος στην καταγγελία, ο υπεύθυνος κουζίνας του πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια του, του προκαλούσε εγκαύματα (φωτό) με καυτή σπάτουλα, τον εξύβριζε, ενώ του κατάφερε και κλωτσιά στο τραυματισμένο του πόδι.

Ο Μποτρίνι σε δηλώσεις του ανέφερε ότι όλα αυτά είναι γελοιότητες κι ότι δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια και γι' αυτό απομακρύνθηκαν. Ακόμη πρόσθεσε ότι όταν βρίσκεται ο ίδιος στο μαγαζί όλοι είναι "Παναγίες".