ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δυο τυχερές θα κερδίσουν πακέτα ομορφιάς στο κομμωτήριο KO HAIR SALON COIFFURE

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δυο τυχερές θα κερδίσουν πακέτα ομορφιάς στο κομμωτήριο KO HAIR SALON COIFFURE
30 Αυγούστου 2019, 10:26
A+ A-
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέψαμε με σούπερ δώρα! 
Μπορεί για λίγο να ...κάναμε ένα μικρό διάλειμμα αλλά επιστρέψαμε με σούπερ διαγωνισμούς! Ξεκινάμε τη νέα σεζόν με δυο δώρα ομορφιάς! 
 
Το egnomi.gr σε συνεργασία με το κομμωτήριο KO HAIR SALON COIFFURE  (πλατεία Αγίας Βαρβάρας, Χαλκίδα, τηλ. 22210-21114) κάνει δώρο σε δυο τυχερές πακέτα ομορφιάς. Η μία τυχερή θα κερδίσει μανικιούρ Gel ή acrylic για εντυπωσιακά νύχια ενώ η δεύτερη κούρεμα, βαφή L' Oreal και χτένισμα μαλλιών
Η έμπειρη ομάδα του κομμωτηρίου θα χαρίσει λάμψη και στιλ στις δυο νικήτριες, οι οποίες θα πρέπει να δώσουν ...μάχη για να κερδίσουν αυτά τα όμορφα δώρα! 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου και λήγει την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στις 18/9 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο Facebook. 

Καλή επιτυχία!

 
 

Επιστροφή