Πολιτική

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε Αλιβέρι και Χαλκίδα

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε Αλιβέρι και Χαλκίδα
4 Σεπτεμβρίου 2019, 16:02
Στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή.

Με σύνθημα «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας…"θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα…", τον Σοσιαλισμό», το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζει το ταξίδι του στην περιοχή της Εύβοιας με τις εξής «στάσεις»:

Στο Αλιβέρι, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με τους «Κοινούς Θνητούς», έντεχνο σχήμα και θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.

Στη Χαλκίδα, το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη, στις 7:30 το απόγευμα, στο Πάρκο Δέλτα, στη Νεάπολη. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης: Οπτικοακουστικό αφιέρωμα στο διεθνιστικό τραγούδι, στηριγμένο στις κορυφαίες στιγμές της ταξικής πάλης ανά τον κόσμο, συναυλία με τoυς Bunta Planedo και νησιώτικο γλέντι με το Νίκο Φάκαρο.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί,  οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Χαλκίδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουν καθαρισμό του χώρου που θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ.

Όπως τονίζει η ΚΝΕ σε ανακοίνωσή της:

"Μέσα από την καθαριότητα του πάρκου επιδιώκεται να αναδειχτεί η ανάγκη αναβάθμισης των ελεύθερων χώρων της πόλης και η εξασφάλιση της απρόσκοπτης χρήσης τους από τους κατοίκους.

Σε αυτό το πλαίσιο το ίδιο απόγευμα στο πάρκο Δέλτα οι οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ και μαζική εξόρμηση στο χώρο του πάρκου και στη γειτονιά της Νεάπολης για το Φεστιβάλ."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επισκέφθηκε τη Χαλκίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επισκέφθηκε τη Χαλκίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολιτική
[22/07/2021 - 22:00]

Ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε την περιοδεία του από το Νοσοκομείο Χαλκίδας ...περισσότερα

Ο Κεδίκογλου πήγε στον Σκυλακάκη για τις αποζημιώσεις στους πτηνοτρόφους

Ο Κεδίκογλου πήγε στον Σκυλακάκη για τις αποζημιώσεις στους πτηνοτρόφους
Πολιτική
[22/07/2021 - 07:59]

Σε ξεχωριστό ραντεβού είχε πάει ο Πνευματικός για τους συκοπαραγωγούς.   ...περισσότερα