Θα απολαύσουν στιγμές ομορφιάς από το KO HAIR SALON COIFFURE

18 Σεπτεμβρίου 2019, 11:30
A+ A-
Δυο οι τυχερές του διαγωνισμού μας. 
Στο τέλος του έφτασε ο διαγωνισμός ο οποίος θα δώσει πακέτα ομορφιάς σε δυο τυχερούς και το egnomi.gr έχει τους νικητές! 
 
Η μία τυχερή η οποία κερδίζει ένα μανικιούρ Gel ή acrylic για εντυπωσιακά νύχια είναι η Ρωξάνη Γιαννάκη (φωτο αριστερά), ενώ η Fani Passa (φωτό δεξιά) κερδίζει κούρεμα, βαφή L' Oreal και χτένισμα μαλλιών από το κομμωτήριο KO HAIR SALON COIFFURE  (πλατεία Αγίας Βαρβάρας, Χαλκίδα, τηλ. 22210-21114).
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός, ουρανός, παραλία, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάειΟι τυχερές θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με το egnomi.gr στο τηλέφωνο 22210-61240 (ώρες καταστημάτων) μέχρι την παρασκευή 20/9 για να μας δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους και να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου. 
Σε περίπτωση που οι νικητές για οποιονδήποτε λόγο κωλύονται να αποδεχτούν το δώρο τους, θα πρέπει πάλι να μας ενημερώσουν μέχρι την Παρασκευή 20/9, ώστε τα πακέτα ομορφιάς να πάνε στους επιλαχόντες.

 

* Οι νικήτριες θα έχουν το δικαίωμα να αξιοποιήσουν το δώρο τους μέχρι τις 31 Οκτώβρη 2019, σε μέρα και ώρα που θα εξυπηρετεί τόσο τις ίδιες όσο και το κομμωτήριο.

 

 

 

 

 

Επιστροφή