ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τους έφυγε κουτσός κρατούμενος σε μεταγωγή από το Νοσοκομείο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τους έφυγε κουτσός κρατούμενος σε μεταγωγή από το Νοσοκομείο
15 Οκτωβρίου 2019, 08:43
A+ A-
Διαβάστε πως την πάτησαν δύο αστυνομικοί.

Απίστευτη απόδραση σημειώθηκε σε Νοσοκομείο της Αττικής, από κρατούμενο ο οποίος ήταν κουτσός και τον φύλαγαν δύο πάνοπλοι αστυνομικοί, αλλά παρολ' αυτά τους έφυγε μέσα από τα χέρια. 

Πρόκειται για Γεωργιανό, με περιορισμένη κινητική ικανότητα, ο οποίος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αεροδρομίου.  Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται άμεσα επαναπροώθηση,  στη συγκεκριμένη περίπτωση ο άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ωστόσο, επικαλέστηκε ενοχλήσεις στην καρδιά, γεγονός που υποχρέωσε την Αστυνομική Υπηρεσία να πραγματοποιήσει την μεταγωγή του στο Νοσοκομείο "Γεννηματάς". Δύο Αστυνομικοί μετέφεραν τον κρατούμενο για την ιατρική εξέταση.

Λόγω της αναμονής και της παρουσίας δυο αστυνομικών,  ο ένας συνοδός, πήγε για τσιγάρο ενώ ο άλλος συνάδελφός  του ακολούθησε την υπόδειξη της νοσηλεύτριας και βγήκε σε αναμονή έξω από το εξεταστήριο  αναμένοντας τον κρατούμενο.

Λίγο αργότερα όμως βγήκε και η νοσηλεύτρια από το χώρο της εξέτασης,  με τον κρατούμενο να παραμένει ασυνόδευτος, με αποτέλεσμα να βρει την ευκαιρία να δραπετεύσει. 

Μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία του κρατούμενου, δόθηκε εντολή για αναζητήσεις, χωρίς ωστόσο άμεσα αποτέλεσμα. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

πηγή: nantiareport.gr

Επιστροφή