Κους-κους & σχόλια

Ακουσαν τη φωνή του την ώρα της κηδείας του και ...ξέσπασαν σε γέλια

Ακουσαν τη φωνή του την ώρα της κηδείας του και ...ξέσπασαν σε γέλια
15 Οκτωβρίου 2019, 16:10
Απίστευτο ...τρολάρισμα από τον ίδιο τον νεκρό

Φίλοι και συγγενείς ενός βετεράνου του Ιρλανδικού στρατού θέλησαν να του πουν το τελευταίο αντίο, χωρίς ωστόσο να φανταστούν αυτό που θα συνέβαινε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Το περασμένο Σάββατο έγινε η κηδεία του Σάι Μπάντλει στο Λέινστερ των ΗΠΑ. Φίλοι και συγγενείς την ώρα που το φέρετρο κατέβαινε στον τάφο, άκουσαν μέσα από ηχεία την φωνή του νεκρού. Μετά την αρχική ...τρομάρα που πήραν, άρχισαν να ξεσπούν στα γέλια. Ο λόγος; Μα φυσικά το χιούμορ του αποθανόντα, ο οποίος ηχογράφησε το συγκεκριμένο μήνυμα έτσι ώστε να τους αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο και να τους κάνει να γελάσουν και όχι να κλάψουν που εκείνος έφυγε για το αιώνιο ταξίδι.

«Βγάλτε με έξω, είναι σκοτάδι εδώ μέσα. Πού στο διάολο είμαι;» και άλλα πολλά έλεγε, ενώ η κόρη του εξήγησε σε όλους ότι ήταν η τελευταία επιθυμία του πατέρα της να τους αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, αφού ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ σε όλη την διάρκεια της ζωής του. Στο τέλος του μηνύματος χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του

«Γειά σας και πάλι γεια σας, ήθελα να σας πω αντίο».