Υγεία

ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ: Να παίξει ...μπάλα όπου μπορεί ο καθένας για το νέο Νοσοκομείο

ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ: Να παίξει ...μπάλα όπου μπορεί ο καθένας για το νέο Νοσοκομείο
24 Οκτωβρίου 2019, 10:25
Διαβάστε τι είπε στη σύσκεψη που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και μέλη της Δημοτικής Παράταξης "Λύση Τώρα"  παρευρέθησαν στη σύσκεψη των φορέων για το Νέο Νοσοκομείο, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας.

Το μήνυμα του Βασίλη Καθαροσπόρη ήταν σαφές, παροτρύνοντας ξεκάθαρα όλους τους φορείς να δράσουν άμεσα και με όλες τους τις δυνάμεις προς το καλό της πόλης μας.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης έκανε λόγο στην αρχή της τοποθέτησής του για δύο διακριτά βασικά θέματα:

  1. Την ολοκλήρωση των συνόδων έργων του Νοσοκομείου.
  2. Την επιτακτική ανάγκη επίλυσης των πολλών προβλημάτων του ήδη ελλιπούς προσωπικού, που προφανώς θα διογκωθούν στο νέο - και αρκετά μεγαλύτερο - Νοσοκομείο, θεωρώντας όμως τα δύο αυτά κρίσιμα θέματα αλληλένδετα.

Τόνισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να σεβαστούν τη Χαλκίδα, η οποία είναι και η πολυπληθέστερη πόλη της Περιφέρειας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει "ο καθένας μας να πάρει ένα κομμάτι ευθύνης εκεί που μπορεί να παίξει μπάλα", διαθέτοντας εαυτόν να συνδράμει τη συνολική προσπάθεια με κάθε του δύναμη.

Απευθυνόμενος προς τους δύο παρισταμένους βουλευτές, Θανάση Ζεμπίλη και Σπύρο Πνευματικό, τους ζήτησε να πιέσουν με όλες τους τις δυνάμεις προς την επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Γυμνάσιο Ψαχνών

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Γυμνάσιο Ψαχνών
Υγεία
[16/01/2020 - 12:40]

Από τον Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων. ...περισσότερα