Οι μεταγραφές στα πρωταθλήματα ΕΠΣΕ που έγιναν στο ...παρά πέντε

Οι μεταγραφές στα πρωταθλήματα ΕΠΣΕ  που έγιναν στο ...παρά πέντε
1 Νοεμβρίου 2019, 13:30
A+ A-
Οι μετακινήσεις στις ομάδες τις τελευταίες δύο μέρες

Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη περίοδος των μεταγραφών της τρέχουσας σεζόν και αρκετές ήταν οι μετακινήσεις που έγιναν στο ...παρά πέντε από τις ομάδες της Εύβοιας. Δείτε ποιοι άλλαξαν ομάδα.

Ο ΑΟ Χαλκίς εκτός από τον Βαλκάνο και τον Θωμά απέκτησε τον Σκυριανό τερματοφύλακα Νώντα Γιαλό, τον 35χρονο επιθετικό Δημήτρη Μακαντάση που αναδείχτηκε φέτος πρωταθλητής στη Β' ΕΠΣΕ με τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου, τον μεσοαμυντικό Αποστόλη Μάλλιο (την τελευταία σεζόν ήταν στον Ελλήσποντο) και το νεαρό (17 ετών) Νίκο Δάδινα από την ΑΕ Ληλαντίου.

Στον Ταμυναϊκό μετακόμισε ο νεαρός αμυντικός Δαυίδ Βελής που είχε πάει στην Αρτάκη το καλοκαίρι, ενώ στην ομάδα του Αλιβερίου επέστρεψε από τον Αγιο Λουκά ο επιθετικός Μάριος Κρόκος.

Ο Κριστιάν Τρεγκάι από τον Απόλλωνα Ερέτριας ξαναπήγε στον Ολυμπο με τον οποίο είχε αγωνιστεί και την πρ. σεζόν.

Επιστροφή και για τον έμπειρο αμυντικό Κώστα Αγγελάκη που έφυγε από τον Ευβοϊκό (είχε πάει το καλοκαίρι) και γύρισε στο Λήλα Βασιλικού. Στην ομάδα του Αγίου Νικολάου πήγε ο Χρήστος Κολιόπουλος, ο οποίος την τελευταία σεζόν ήταν στον Ελλήσποντο, καθώς και ο επιθετικός Θανάσης Μακρής, που είχε πάει στο Αυλωνάρι για λίγο .

Ο Αμαρυνθιακός πρόσθεσε κι άλλο έναν νεαρό που έπαιζε στο Ληλάντιο, τον 17χρονο Αναστάσιο Ζάνιο.

Η Αιδηψός απέκτησε τον τερματοφύλακα Δημήτρη Μαυρούτσικο από τους Ωρεούς, αλλά και τον πολύπειρο Δημήτρη Αθανασίου που ήταν στην ίδια ομάδα. Συμφώνησε ακόμη, με τον γνωστό μεσοαμυντικό Μάικ Τοουρφέ.

Από τη Σκεπαστή έφυγε ο τερματοφύλακας Θανάσης Ευαγγελινός (πήγε στην ΑΕΚ Ν. Πύργου) και ήρθε ο Νίκος Αλεξανδρής από τον Ερμή Πηλίου, ο οποίος φέτος δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα.

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 1ος όμιλος

Στο Σταυρό έγινε άλλη μια προσθήκη από τα Πολιτικά. Μετά τους Καραγκούνη, αδελφούς Βότση, Τσαμίχα κ.ά. ...ανέβηκε και ο Αργύρης Κατσούλης, βασικός κι αυτός της ομάδας που ανέβηκε στη Β' κατηγορία, στο πρ. πρωτάθλημα. Ακόμη, αποφάσισε να ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με τη φανέλα του Σταυρού ο αειθαλής Ορφέας Ζήσης.

Από το Σταυρό έφυγε ο Θανάσης Ταυρής (του Δημ.) και ...κατέβηκε Καστέλλα.

Στους Ωρεούς μετακόμισαν ο Σπύρος Βουτσιλάκος από τον ΟΠΑ, ο Γιάννης Καλούπης από τον ανενεργό ΠΑΟ Λιχάδας, ο Χρηστος Παριανός από τον Ευβοϊκό Γουβών, καθώς και ο Αλβανός τερματοφύλακας Μιλάνι που ήταν στην Αιδηψό.

Ο Ευβοϊκός Γουβών πήρε τον Σπύρο Τσώνο από την Ιστιαία, στην οποία επανήλθε ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπαρμπούνης.

Τα Πολιτικά απέκτησαν το νεαρό Γιάννη Σμπρίνη από τη Μακρυκάπα και τους Μανώλη Καράμπελα, Κώστα Δάβρη που ανήκαν  στον Βατώντα, στον οποίο πήγε ο πρ. προπονητής και παίκτης του Σταυρού Θανάσης Μούντριχας.

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 2ος όμιλος

Ο επιθετικός Δημήτρης Τσακλάνος που έφυγε από την Προποντίδα πήγε στα Αλάτσατα. Στην "Μπάρτσα" μεταγράφηκε ο Σπύρος Γκρινιάρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στη Β' ΕΠΣ Πειραιά με τον Πανφαληρικό θητεία

Ο Αλέξανδρος Πόγκας από τις Κονίστρες πήγε στο Νηλέα Νεοχωρίου, όπου πρόσφατα μετακόμισε και ο επιθετικός Αλέξανδρος Σταμέλος (ήταν στον Αμαρυνθιακό), με πολύχρονη καριέρα στον Ταμυναϊκό.

Το Μαρμάρι ενισχύθηκε με παίκτες εκτός Εύβοιας. Πήρε τον Κώστα Χελιώτη που είχε συμμετοχές στα πρωταθλήματα Α' και Β' ΕΠΣΑ με τις ομάδες Αθηναϊκό, Πετράλωνα, Καισαριανή κ.ά. (τελευταία του ομάδα ο Αστέρας Ζωγράφου) και τον Χρήστο Παναγιωτίδη που έπαιζε πέρυσι στον Αετό Κορυδαλλού (Α' Πειραιά). Επίσης, πήρε τον Γιώργο Συμεών, ο οποίος είχε φύγει το 2012 από το Μαρμάρι και τελευταία  έπαιζε στον Ελλοπιακό Βοιωτίας.

Και τα Νέα Στύρα πήραν παίκτη από την Αθήνα, τον Κώστα Παπακωνσταντίνου από τον Αγιο Θωμά Γουδίου, αλλά και δυο παίκτες από την Κάρυστο, τον Γιώργο Μπούσουλα και τον 19χρονο Ζανί.

Στα Ζάρκα γύρισε ο Νίκος Παναγιώτου (του Γιάννη) που ήταν στον Βύρωνα Αθηνών και αποκτήθηκε ακόμη ο Σταμάτης Ντόιμας (ανήκε στον Ολυμπιακό Χαλκίδας)

Στον Αγιο Λουκά πήγαν από τον Ταμυναϊκό  ο Χοντζόλι, ο Θανάσης Ποδαράς , ο Βαλάντης Καρκαλέτσης και ο Δημήτρης Καραβάς, καθώς και ο Μιχάλης Ρεσμπιθάς που έπαιζε στη Β' Λακωνίας με τον Πανγυθεατικο.

Τέλος, τον Απόλλωνα Παραλίας θα ενισχύσει ο Παναγιώτης Ρωμανός που είχε μετακομίσει στον Κεραυνό Αγίου Θωμά πριν ένα χρόνο.

Επιστροφή