ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ-ΚΡΙΕΖΑ 1-3: Με τίποτα δεν σταματά, κέρδισε με αυτογκόλ και Λαθουρά

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ-ΚΡΙΕΖΑ 1-3: Με τίποτα δεν σταματά, κέρδισε με αυτογκόλ και Λαθουρά
9 Νοεμβρίου 2019, 18:30
A+ A-
Τρένο η ομάδα του Γκογκορώση

Με τίποτα δεν σταματά η ομάδα των Κριεζών που πέρασε νικηφόρα (για 6η συνεχόμενη αγωνιστική) και από τη Βρύση, όπου κέρδισε με 3-1 την δυνατή Αναγέννηση Μονοδρίου.

Ο Δημήτρης Λαθουράς έγινε πρωταγωνιστής της ομάδας του Γρηγόρη Γκογκορωση (φωτό), αφού πέτυχε τα δυο γκολ της νικήτριας που πήρε το προβάδισμα μετά το 1-1 με αυτογκόλ.

Στο 23' άνοιξε το σκορ ο Λαθουράς και ισοφάρισε ο Γιαννακός στο 50' κι ενώ από το 44' τα Κριεζά έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ταξιάρχη Δημολιάνη.

15 λεπτά μετά, ο Κ. Πετρογιάννης των γηπεδούχων ...έβαλε μπροστά στο σκορ τα Κριεζά με αυτογκόλ και η νίκη των φιλοξενούμενων εδραιώθηκε με άλλο ένα γκολ του Λαθουρά στο 89'.

Διαιτησία: Κηρύκος, Κοτταρά, Μούτουπας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ: Γρηγ. Αντωνίου, Γιώ. Αντωνίου (76' Καψούλης), Σπύρου, Μιχαλομιχελάκης, Πουρής, Μαρτσούκος, Γιαννακός, Χότζα, Θεοδώρου, Ανδρέου, Πετρογιάννης.

ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ (Γρ. Γκογκορώσης): Γούναρης, Νόνας, Σ. Αθανασίου, Ταξ. Δημολιάνης, Καρατζάς, Μεγαρίτης, Σ. Μήτρου (91' Θωμάς), Ι. Δημολιάνης (51' Περιβολάρης), Δ. Λαθουράς, Λυκούρης, Λύκος (85' Μ. Αθανασίου).

Επιστροφή