Μέγας Τσιτσιπάς στο θρόνο του Λονδίνου!! (video)

Μέγας Τσιτσιπάς στο θρόνο του Λονδίνου!! (video)
17 Νοεμβρίου 2019, 22:52
A+ A-
Τεράστια επιτυχία του Ελληνα τενίστα.

Μοναδικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο Ελληνας τενίστας κατέκτησε το ATP Finals χαρίζοντας μια εκπληκτική διάκριση στον ελληνικό αθλητισμό. 

Τον Ελληνα πρωταθλητή δεν κατάφερε να σταματήσει ούτε ο Ντομινίκ Τιμ. Αν και ο Αυστριακός προηγήθηκε με 1-0 σετ, ο Στέφανος έκανε μια επική ανατροπή και ανέβηκε στο θρόνο του Λονδίνου.

Το πρώτο σετ ήταν πολύ κλειστό και κανένας από τους δύο παίκτες δεν έκανε break. Ετσι, οδηγηθήκαμε στο tie break, όπου ο Αυστριακός ήταν πιο ψύχραιμος και το κατέκτησε με 8-6.

Το δεύτερο σετ ήταν ένας μονόλογος για τον Τσιτσιπά. Προηγήθηκε με δυο μπρέικ (4-0) και στη συνέχεια το πήρε άνετα με 6-2.

Ιδανικά ξεκίνησε το τρίτο σετ για τον Στέφανο, ο οποίος έκανε μπρέικ νωρίς. Στο 3-2 , όμως, ο Τιμ άρχισε να αποδίδει πολύ υψηλού επιπέδου τένις. Πήρε πίσω το μπρέικ και έδειξε να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Εκεί, έγινε μια πραγματική τιτανομαχία με τον Στεφ να αντέχει στις ...ρουκέτες του Τιμ. Το σετ έφθασε στο tie break όπου ο Ελληνας προηγήθηκε με 4-1.

Εχασε, όμως, το προβάδισμα των δυο μίνι μπρέικ. Παρολ’ αυτά, ο Στέφανος είχε καρδιά και έφθασε στον πολυπόθητο έβδομο πόντο, μετά την ολοκλήρωση του οποίου έπεσε κατάκοπος και πανευτυχής στο court!

Δείτε τα highlights του αγώνα.

Επιστροφή