Πολιτική

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Χοντρός τσαμπουκάς μεταξύ Δημήτρη Θωμά και Θανάση Μπουραντά

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Χοντρός τσαμπουκάς μεταξύ Δημήτρη Θωμά και Θανάση Μπουραντά
26 Νοεμβρίου 2019, 11:59
Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Χαμός έγινε χθες, Δευτέρα, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Δημήτρης Θωμάς ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με το δήμαρχο Θανάση Μπουραντά και ξεστόμισε βαριές κουβέντες.

Τα αίματα άναψαν στη συζήτηση για το περιβόητο θέμα των καταλογισμών που έχει κάνει το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά του Δημήτρη Θωμά. Η δημοτική αρχή είχε κάνει κάποιο τυπικό λάθος στη διαδικασία και την επανέλαβε.

Μάλιστα, ο Θανάσης Μπουραντάς ως πρόεδρος της Επιτροπής ζήτησε από το μέλος Δημήτρη Θωμά να βγει από την αίθουσα, αφού το θέμα τον αφορούσε και εκ του νόμου έπρεπε να εξαιρεθεί. Αποτέλεσμα ήταν ο Θωμάς να εξοργιστεί.

«Είσαι αλήτης» είπε ο πρώην δήμαρχος στον Μπουραντά και στην αίθουσα επικράτησε πανικός. Ο Θωμάς παραδέχθηκε στο egnomi.gr ότι αποκάλεσε «αλήτη» το δήμαρχο και υποστήριξε ότι το έκανε πάνω στα νεύρα του, γιατί λίγο νωρίτερα ο Μπουραντάς τον είπε εμμέσως πλην σαφώς «κλέφτη». 

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν και κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η επανάληψη των καταλογισμών σε βάρος του Θωμά.

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ