Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν στο μακιγιάζ, οι γυναίκες μετά τα 40!

Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν στο μακιγιάζ, οι γυναίκες μετά τα 40!
14 Ιανουαρίου 2020, 10:50
A+ A-
Διαβάστε τα και προσπαθήστε να τα αποφύγετε

Όταν μία γυναίκα περνάει τα 40, είναι γεγονός πως ένα άγχος με την ηλικία το έχει, είτε το παραδέχεται είτε όχι. Τι πρέπει όμως να κάνει για να διατηρεί φρέσκια την επιδερμίδα της και να "λάμπει"; 

Η make up artist διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ, Jamie Greenberg ανέφερε κάποια βασικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους και αλλοιώνουν την εικόνα τους, και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

1ο ΛΑΘΟΣ

Δεν φροντίζουν σωστά την επιδερμίδα πριν από την εφαρμογή της βάσης. Ακόμη κι αν φορούν το καλύτερο μέικ απ, αν το δέρμα δεν είναι σωστά ενυδατωμένο, το αποτέλεσμα θα είναι βαρύ. Πρέπει να επιλέγουν το προϊόν ενυδάτωσης που είναι κατάλληλο για τον τύπο και της ανάγκες της επιδερμίδας.

2ο ΛΑΘΟΣ

Το δεύτερο λάθος βρίσκεται στον τρόπο εφαρμογής. Οι περισσότερες γυναίκες απλώνουν το φον ντε τεν βιαστικά κάθε πρωί και μάλιστα με τα δάχτυλα με αποτέλεσμα να μη δίνουν την πρέπουσα σημασία στις λεπτές γραμμές ή στις πανάδες και κηλίδες. Το πιο σωστό άπλωμα γίνεται με το σωστό πινέλο.

3ο ΛΑΘΟΣ

Οι γυναίκες μετά τα 40 συνηθίζουν να μένουν σταθερές και πιστές σε ένα συγκεκριμένο make up look για πολλά χρόνια. Αυτό δεν κολακεύει καθόλου την εμφάνιση τους.

Επιστροφή