Αθλητικά

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Νέα ανακοίνωση-καταπέλτης των παικτών κατά της διοίκησης

15 Ιανουαρίου 2020, 11:11
Στο χείλος του γκρεμού ο ιστορικός σύλλογος.

Λίγες ώρες πριν τον εξ αναβολής αγώνα του ΑΟ Χαλκίς στη Μακρυκάπα οι παίκτες της κυανόμαυρης ομάδας, αντί να είναι ήρεμοι για το ματς, αναγκάζονται να βγάλουν νέα ανακοίνωση, αλλά και στη ...σέντρα την διοίκηση, που όπως τονίζουν γι' άλλη μια φορά τους κοροϊδεύει.

Η διοίκηση, στο νέο κύκλο υποσχέσεων, είχε τάξει πληρωμές για χθες Τρίτη, μετά τους είπε για σήμερα Τετάρτη και τώρα γίνεται λόγος για Πέμπτη.

Επειδή, όμως, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, αφού αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται από ...πριν τα Χριστούγεννα, οι παίκτες στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι θα κατέβουν στον αγώνα με τη Μακρυκάπα στις 3μ.μ., αλλά αν τα επόμενα 24ωρα η διοίκηση δεν πράξει τα αυτονόητα, τότε θα κάνουν και πάλι αποχή από τα επόμενα παιχνίδια, όπως είχαν κάνει στον αγώνα με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διοίκηση σκοπεύει να διώξει κάποιους ποδοσφαιριστές για να τους τιμωρήσει για την αποχή στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Η μπάλα στα διοικητικά έχει χαθεί και η ομάδα οδεύει ολοταχώς στον γκρεμό. 

Η ανακοίνωση των παικτών: 

«Με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας μας και στο φίλαθλο κοινό της πόλης μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αφού εξαντλήθηκε και το τελευταίο όριο της υπομονής μας, έχοντας γίνει αποδέκτες για ακόμη μία φορά της κοροϊδίας της σημερινής διοίκησης, μετά και το άπρακτο πέρας της τελευταίας διορίας που η ίδια η διοίκηση είχε ορίσει για χτες, Τρίτη 14 Γενάρη 2020, δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε και στην σημερινή αγωνιστική υποχρέωση του σωματείου για την -εξ αναβολής- 13η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΕ και κατόπιν θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, εφόσον αποκατασταθεί η αξιοπιστία και φερεγγυότητα των διοικούντων προς τα πρόσωπά μας. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν παραμείνει το σημερινό κλίμα αναξιοπιστίας, αναβλητικότητας, εμπαιγμού και διαρκών απειλών για αποδέσμευση κάποιων από εμάς, θα είναι μονόδρομος η αποχή μας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ