ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Στο Καλοχώρι-Παντείχι ο Αριστοτέλης Μακρής

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Στο Καλοχώρι-Παντείχι ο Αριστοτέλης Μακρής
31 Ιανουαρίου 2020, 22:45
A+ A-
Στη Β' κατηγορία της Εύβοιας για πρώτη φορά

Από τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου έχουν φύγει αυτές τις μέρες αρκετοί παίκτες, αλλά ένας είχε φύγει πολύ νωρίτερα.

Ο Αριστοτέλης Μακρής πήγε το καλοκαίρι στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, αγωνίστηκε σε δυο ματς κυπέλλου και στη συνέχεια δεν συμμετείχε.

Τώρα, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να επανέλθει στη δράση, αλλά με άλλη ομάδα και πιο συγκεκριμένα με την κιτρινόμαυρη φανέλα του Καλοχωρίου/Παντειχίου που στοχεύει την επάνοδό του στην Α' κατηγορία.

Θα είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στη Β' ΕΠΣΕ, από τότε που ο Μακρής αγωνίστηκε για ομάδα της Εύβοιας, το 2004, ενώ ήταν φοιτητής στα Ψαχνά και τον είχε ανακαλύψει ο Ψαχνιώτης Αντώνης Πριόνας, νυν ομοσπονδιακός προπονητής.

Η ΑΕ Πάλιουρα, που δεν υφίσταται πλέον, ήταν η πρώτη του ομάδα (κιτρινόμαυρη κι αυτή), με την οποία αγωνίστηκε για τρεις περιόδους στην Α' ΕΠΣΕ  και στη συνέχεια επέστρεψε στην Πελοπόννησο.

Επανεμφανίστηκε στην Εύβοια αγωνιζόμενος με την Προποντίδα για μια σεζόν και στη συνέχεια έγινε για τέσσερα χρόνια ...κάτοικος Αυλωναρίου, φορώντας τα κιτρινόμαυρα του ΑΟΑ.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας με τη Μακρυκάπα, τον Ολυμπο για ένα γύρο (στο υπόλοιπο της σεζόν 2017-18 πήγε στον ΑΟ Χαλκίς, κατακτώντας και  το κύπελλο Εύβοιας) και πέρυσι στο Λήλα.

Συνολικά στην Εύβοια και στη μεγάλη κατηγορία της αγωνίστηκε σε 11 σεζόν, είχε 250 συμμετοχές με 6 ομάδες και σημείωσε 76 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος.

Επιστροφή