ΧΑΛΚΙΔΑ: Κάντε το σταυρό σας και τάμα στην Παναγία όσοι κινείστε στην οδό Θεοχάρη

ΧΑΛΚΙΔΑ: Κάντε το σταυρό σας και τάμα στην Παναγία όσοι κινείστε στην οδό Θεοχάρη
18 Φεβρουαρίου 2020, 08:05
A+ A-
Σε τρεις διασταυρώσεις είναι καλυμμένες οι πινακίδες και στην τέταρτη υπάρχει έξτρα παγίδα.

Με την βοήθεια της Παναγίας κυκλοφορούν οι οδηγοί στην οδό Θεοχάρη, στη Χαλκίδα, κινούμενοι με κατεύθυνση από την λεωφόρο Χαϊνά προς την εκκλησία της Παναγίας Λαγκαδιώτισσας, προκειμένου να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Σε όλες τις διασταυρώσεις, οι πινακίδες της Τροχαίας είναι καλυμμένες με διαφημιστικά αυτοκόλλητα και αν δεν προσέξεις υπάρχει περίπτωση να στρίψεις λάθος και να βρεθείς αντίθετα σε μονόδρομο...

Η κατάσταση θυμίζει ηλεκτρονικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας με... παγίδες. Αν καταφέρει ο οδηγός και περάσει τις ...πίστες αλώβητος στις τρεις διασταυρώσεις  (Αντ. Θεοχάρη & Ιστιαίας, Αντ. Θεοχάρη & Γκορτζή, Αντ. Θεοχάρη & Κακαρά) υπάρχει η τελευταία και πιο δύσκολη δοκιμασία.

 

Στη διασταύρωση Αντ. Θεοχάρη & Ρεγκούκου υπάρχει καθρέπτης ελέγχου της κίνησης... υπέροχα βαμμένος, ώστε να μπερδευτείς και να μην δεις ότι έρχεται άλλο όχημα, με κίνδυνο να σε εμβολίσει κάποιο όχημα ή να πάρεις εσύ σβάρνα κάποιο δίκυκλο...

Βεβαίως, αν όλα αυτά συνέβαιναν σε κάποιο παιχνίδι, το πολύ-πολύ να χάνατε, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν στην πραγματικότητα, οπότε κάντε το σταυρό σας και τα μάτια σας 14, όταν κινείστε στην οδό Θεοχάρη. 

Δείτε παρακάτω κατά σειρά τις τέσσερις διασταυρώσεις της οδού Θεοχάρη, κατά σειρά:  1. Αντ. Θεοχάρη & Ιστιαίας,  2. Αντ. Θεοχάρη & Γκορτζή,  3. Αντ. Θεοχάρη & Κακαρά, 4. Αντ. Θεοχάρη & Ρεγκούκου.

   

Επιστροφή