Τα νέα της Αγοράς

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ: Φρέσκο κοτόπουλο γρήγορα και με ασφάλεια στο σπίτι σας

28 Μαρτίου 2020, 20:07
Μαγειρέψτε υγιεινά και μείνετε σπίτι.

Θέλετε να μαγειρέψετε φρέσκο και υγιεινό κοτοπουλάκι για την οικογένεια, χωρίς όμως να βγει κανείς από το σπίτι; Τότε, καλέστε το κατάστημα "ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ", που βρίσκεται στην Εξω Παναγίτσα Χαλκίδας.

Το κατάστημα εμπορεύεται φρέσκο κοτόπουλο άφθαστης ποιότητας με την υπογραφή "Αγγελάκης", καθώς και πολλές ακόμη κοτοδημιουργίες της γνωστής εταιρίας με έδρα τη Χαλκίδα.  

Μετά το super market, κάναμε στάση στο "Από το Κοτέτσι". Παρκάραμε άνετα ακριβώς έξω από το κατάστημα (βρες εδώ εύκολα τη διαδρομή), ψωνίσαμε και δοκιμάσαμε το χειροποίητο ρολό, αλλά και το μπιφτέκι κοτόπουλου, που είναι πραγματικά πολύ νόστιμα.

Δεν πήραμε πολλά, γιατί λίγες μέρες μετά κάναμε online παραγγελία. Τα παναρισμένα φιλετίνια και οι κοτομπουκιές μάς κράτησαν γευστική συντροφιά σε δύο από όλα τα βράδια που "μένουμε σπίτι".

Να σας πούμε μερικά πράγματα για την εξ αποστάσεως παραγγελία σας. Γίνεται με ένα κλικ στο apotokotetsi.gr ή  μ' ένα τηλεφώνημα 222111-4444, χωρίς ελάχιστη παραγγελία.

Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ και το Σάββατο μέχρι τις 8 το βράδυ. Μπορείτε να κάνετε και ανέπαφα τη συναλλαγή με τη χρήση κάρτας.

Πολύ σημαντικό είναι ότι το κατάστημα με σεβασμό στους εργαζόμενους, αλλά και τους πελάτες, λαμβάνει από την πρώτη στιγμή όλα τα μέτρα ασφαλείας και πρόληψης. Οι διανομείς είναι εφοδιασμένοι με γάντια, μάσκες και απολυμαντικό υγρό, όπως βλέπετε στη φωτό κάτω.